reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra no to witaj w gronie synkowych mamusiek [emoji38] gratki

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Chybra gratulacje:-)

Paninka o matko tyle.kasy jak.dobrze ze mam super klinike na nfz i superowego dentyste czuje sie jak u kosmetyczki:p

010igov35ye70zfx.png

Chybra gratuluję synka :)

Paninka no to kupę kasy zostawilas masakra..a o tym zawodzie juz nie raz rozmawiałam z koleżanką, że mogłysmy się na stomatologów uczyć ;)

Hej dziewczyny.
Gratuluje wizyt!!! Grono chlopcow nam roscie.

Ja mam spadek formy.... nic bym nie robila :-(

Co do dentysty, ide w sobote. Nienawidze dentystow.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie za dwie plomby tyle kasy. Idę jeszcze w czerwcu i narazie spokój. Dzieciaki muszę też zabrać na kontrolę ale termin odległy...
Idę po młodą bo w wannie siedzi dziś się dobrze czuje, odpukac choć i tak pospalam chwile po pracy. Marzę o urlopie ale jeszcze trochę...

Moje kochane, jestem już po usg. W szpitalu spędziłam 4h .Ale warto było dziś tyle czekać bo są dobre wiadomości!!!
Mniejsza rośnie, nie poddaje się. :D
Klara waży 350g a Roma 440g. <3 <3
Wody i mniejszej troszkę się zwiększyły :)
Jeśli nadal tak będzie to jest szansa na "długa" ciążę ;)
Nadal kciuki i modlitwa wskazana bo bardzo pomaga!!!

Bulkasia no i super:-)oby tak dalej:-)

Paninka.ja korzystam ze w ciazy jestem i swiatloutwardzalne sa darmowe ..na poczatku pekly mi 2 zeby, dentysta mowi ze to normalne ze w ciazy zeby sie sypia..

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry