reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra no to witaj w gronie synkowych mamusiek [emoji38] gratki

3jgxhqvkn04csc4c.png

reklama
Chybra gratulacje:-)

Paninka o matko tyle.kasy jak.dobrze ze mam super klinike na nfz i superowego dentyste czuje sie jak u kosmetyczki:p

010igov35ye70zfx.png

Chybra gratuluję synka :)

Paninka no to kupę kasy zostawilas masakra..a o tym zawodzie juz nie raz rozmawiałam z koleżanką, że mogłysmy się na stomatologów uczyć ;)

Hej dziewczyny.
Gratuluje wizyt!!! Grono chlopcow nam roscie.

Ja mam spadek formy.... nic bym nie robila :-(

Co do dentysty, ide w sobote. Nienawidze dentystow.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie za dwie plomby tyle kasy. Idę jeszcze w czerwcu i narazie spokój. Dzieciaki muszę też zabrać na kontrolę ale termin odległy...
Idę po młodą bo w wannie siedzi dziś się dobrze czuje, odpukac choć i tak pospalam chwile po pracy. Marzę o urlopie ale jeszcze trochę...

Moje kochane, jestem już po usg. W szpitalu spędziłam 4h .Ale warto było dziś tyle czekać bo są dobre wiadomości!!!
Mniejsza rośnie, nie poddaje się. :D
Klara waży 350g a Roma 440g. <3 <3
Wody i mniejszej troszkę się zwiększyły :)
Jeśli nadal tak będzie to jest szansa na "długa" ciążę ;)
Nadal kciuki i modlitwa wskazana bo bardzo pomaga!!!

Bulkasia no i super:-)oby tak dalej:-)

Paninka.ja korzystam ze w ciazy jestem i swiatloutwardzalne sa darmowe ..na poczatku pekly mi 2 zeby, dentysta mowi ze to normalne ze w ciazy zeby sie sypia..

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry