reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
A ten gbs to nie tylko do porodu sn?

Zakupy internetowe zrobione. Tylko przegapiłam 15% zniżki do h&m, tzn. myślałam, że jest do 17, a była do 13, ale trudno.

Dzisiaj przez mój salon chyba tornado przeszło:)

Dziewczyny a ja mam pytanie co do puchniecia stop.. nie wiem czy mam siać panikę czy nie ale ta stopa na którą wtedy upadlam mocno mi spuchla, druga tez jest spuchnieta ale nie aż tak.. siostra mówi ze mam jechać na pogotowie bo to nie jest normalne że jedna stopa tylko puchnie i nie wiem co robić.. ona oczywiście czarne wizję jakieś zatory i inne i teraz się stresuje no bo w sumie jak ruszam palcami to boli mnie ta opuchlizna..

Ja to tak nie lubię chodzić do lekarza do puki ' nie umieram ' ze nawet nie zdajecie sobie sprawy.. puki co noga do góry i ochladzam ja lodem zobaczymy czy zejdzie :(

Ja myślę, że to normalne, że uszkodzona noga bardziej puchnie. A jak jest bardzo spuchnięta to nic dziwnego, że boli. Spróbuj domowych metod, a jak nie pomogą to do lekarza. Mierzyłaś ciśnienie?

reklama
A ja wylądowałam na patologii i to w rocznicę ślubu, która mieliśmy spędzić zupełnie inaczej ;(

Mam obserwację w związku z tym, że brzuszek małej wyszedł dziś 3 tygodnie za maly ;( nie wiem ile będą mnie tu trzymać.

Do góry