reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

u mnie termin na 2 lipca, także nieco ponad 3 tygodnie... a ja oczywiście w lesie :D na koszulę ciążową już drugi tydzień czekam i gdyby nie to, że jest tania i naprawdę mi się podoba, to bym ich w diabły posłała...

reklama
Ja wyniki robie zawsze tydzien w czesniej odrazu polozna mnie umawia na wizyte i mam spokoj nie musze pozniej pamietac. Do mojego porodu tylko 5 tygodni ciekawa jestem czy o czasie bedzie czy pozniej. Ja narazie zadnych skorczow nie czuje maly siedzi i to wysoko bo czuje jak mnie kopie. Mnie upaly nie mecza nic mi nie puchnie i nawet sie opalam troszke :-D

Hej dziewczyny . Wlasnie sie dowiedziam ze mego M siostrzenicaa porod wywplywany jest 8 dni po terminie ..a malej sie nie spieszy do wyjacia . Ja jej wspolczuje bo w tym szpitalu nie maja znieczulenia ...ale sie na meczy....

A ja przesyłam wam trochę morza :)

Załączniki

• 1433500161366.jpg
    1433500161366.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 63
Ja jeszcze ponad 6 tygodni czyli wieczność:)

Pranie i suszenie ciuszków dla malucha skończone. Nie prasuję, bo wszystko suszyłam w suszarce bębnowej w wysokiej temperaturze. Ciuszki pochowałam na razie wszystkie jak leci w jednej malutkiej szafce. Porozkładam to jakoś sensownie już po porodzie.

Parapet pomalowany, wyszedł ślicznie, super kolorek. Rachunki zapłacone. Teraz usypiam młodego i biorę się za zakupy internetowe. Tylko coś kiepsko idzie to usypianie...

Dziewczyny ale boli mnie dzisiaj krocze i pachwiny dosłownie chodzenie sprawia mi ból.. Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje. W poniedziałek mam wizytę więc muszę wytrzymać.

Kagusia ja dzis tez chodzic nie moge ale przez twardnienie brzucha. Ciezko mi doslownie dotoczyc sie do lazienki :/ masakra :( jutro na jeden dzien odwiedza mnie siostra a ja jak foka na kanapie i ani w ta ani wewta :(

hej mamuski! :) zagladnelam tu do was na samym poczatku ciazy i zniknelam.. ale czas biegnie tak szybko, to juz koncowka , nie wiem kiedy to zlecialo :) przygarniecie mnie jeszcze ?:)

jasne, zapraszamy :-)

ale mam dzis dzień lenia...........
Karolina szczerze zazdroszczę chciałabym już mieć przed soba 2 tyg...
mnie też boli dzis brzuch tak dziwnie i sie spina chyba te temp tak działają...
pozdrawiam Was i szykuje sie na ognicho bo przyjaciółka z rodzinką przyjeżdża :-)

reklama
Do góry