reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja myślę, że to normalne, że uszkodzona noga bardziej puchnie. A jak jest bardzo spuchnięta to nic dziwnego, że boli. Spróbuj domowych metod, a jak nie pomogą to do lekarza. Mierzyłaś ciśnienie?

Nie mierzłam bo .. nawet nie mam ciśnieniomierza :zawstydzona/y:
Ehh, wszyscy poszli na molo i zjeść a ja zostałam w pokoju, źle się coś czuje- brzuch pobolewa, jeszcze na dodatek nerki i ta noga.. niech by to szlak. Jeszcze T myśli, że na coś mam focha i ze specjalnie mówie że źle się czuje wrr..
Thriade, 3maj się i dawaj znać co mowią lekarze!

Thriade trzymaj się! Dawaj znać, jak coś będziesz wiedzieć.

My mamy w lipcu 6 rocznicę:)

Dobrej nocy dziewczyny.

Thriade kciuki!!! U mnie było tak, że lekarz w LuxMedzie źle zmierzył obwód brzuszka i dostałam skierowanie do Szpitala Bielanskiego. Wiedząc natomiast jak kiepski sprzęt jest w placówkach LuxMed, pojechałem prywatnie zrobić usg i okazało się, że różnica w obwodzie nie jest tak duża, wynosi tydzień, a z łożyskiem wszystko ok.

reklama
Dzięki dziewczyny! Dostałam sterydy, dwa razy ktg - wyszlo ok, pobrali jakieś badania (nie wiem jakie w sumie), zrobili usg (i brzuszek znów za maly wyszedł), ale kurde weekend to beznadzieja bo pewnie nic nie będą robić takiego ani żadnych decyzji podejmować. Dwa tygodnie temu jeszcze wymiary były ok. Mam nadzieje ze to tylko kwestia ułożenia podczas badania czy coś i ze nie tu nie będą trzymać dłużej niż kilka dni. Mają być upały a klima ofkors nie działa :/

Ostatnia edycja:
Do góry