ewczis76
Fanka BB :)
Kochana dasz rade ... Lepiej byc pod obserqacja lekarzy ... Bedzie dobrze ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja wylądowałam na patologii i to w rocznicę ślubu, która mieliśmy spędzić zupełnie inaczej ;(
Mam obserwację w związku z tym, że brzuszek małej wyszedł dziś 3 tygodnie za maly ;( nie wiem ile będą mnie tu trzymać.
Ja myślę, że to normalne, że uszkodzona noga bardziej puchnie. A jak jest bardzo spuchnięta to nic dziwnego, że boli. Spróbuj domowych metod, a jak nie pomogą to do lekarza. Mierzyłaś ciśnienie?
A ja wylądowałam na patologii i to w rocznicę ślubu, która mieliśmy spędzić zupełnie inaczej ;(
Mam obserwację w związku z tym, że brzuszek małej wyszedł dziś 3 tygodnie za maly ;( nie wiem ile będą mnie tu trzymać.