reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
hej dziewczyny.. jestem z czerwcówek :) mam termin na koniec czerwca, a ginekolog niespodziewanie odstawił mi leki rozkurczowe, bo stwierdził, że już nie potrzebuję i zostały mi dwa nieruszone opakowania Luteiny - pierońsko drogiej.. pomyślałam, że może któraś z Was bierze i chciałaby kupić po 20 zł za opakowanie plus koszty wysyłki..

Luteina "dowcipna" przecież jest na ryczałcie -cena za nią to 3,56 i z tego co wiem to ciężarówki tak właśnie mają na recepcie ....cena 50 zł to 100% płatności.....przynajmniej ja tak mam na receptach od dawien dawna

Dzień dobry :)
boszzz,ale mi dziecko rewolucje w brzuchu robi ....zapiera sie nogami o pęcherz i wali głową w żołądek ...co chwila siku i nic jeść nie moge ,bo wszystko mi wraca
z Młodszakiem sami siedzimy w domu i jest nam całkiem ok:) -spokojnie cicho ...
szukam wózka ...nadal
i jadę dziś poszukac jakiejś sensownej farby ,bo za tydzień będziemy malować
no i kupiłam bilety na koncert Kuby Badacha ....za tydzień pójdziemy całą czwóreczką :)

miłego dnia -i niech juz zaświeci słońce i będzie ciepło

Witam,
myśle że 1800g w 33 tc to nie jest za mało. Chyba nawet lekarz ostatnio mi pokazywał takie dane ile ma dziecko statystycznie, które urodzi sie w terminie z waga 3500 i zdaje sie że taka wartosć przypadała na 33tc.
Co do położnej nie ma rejonizacji. Ja swoją wybrałam, jest ona dla mnie i dla dziecka. po porodzie mam do niej zadzwonic ze jestem w domu to mnie odwiedzi. Jeśli tego nie zrobie powiadomi ją szpital (po peselu sprawdza pod czyją opieką jestem) ale to zajmie pare dni, a ona twierdzi ze lepiej jak będzie jak najszybciej.

Hej dziewczyny

Pytała któraś czy jest szansa dołączyć do składki na paczkę dla Kasi.
Rozmawiałam z dziewczyną, która to prowadzić i z grupą wyraziły zgodę.
Jeśli będzie któraś zainteresowana zapraszam na pw wyślę dane do przelewu.

Buziakujemy

Ps Dziewczyny zbierają do piątku max poniedziałku potem chcą kompletować paczkę by w przyszłym tygodniu ją wysłać.

reklama
moj wazy w 33 tydz 2200 i boje sie ze bedzie duzy

a u mnie było ponad 2300 w 33tc też się boję ze będzie grubasek ale na usg pisze +/- 325 gram mam nadzieję ze u mnie nie + :-)

klara moja też się rozpycha jak nieraz pod żebra wsadzi nóżki to aż podskoczę ;-)

chyba zaczyna się najcięższy okres ciąży zadyszka po byle czym problemy ze schylaniem się nawet z boku na bok się przewrócić to już problem ale za to już nie muszę się pilnować ze spaniem na plecach jak tylko położę się na chwilę to ciężko mi oddychać i odruchowo kładę się na bok....

po wczorjszym załamaniu pogody wyszło słońce i oby tak już zostało bo ten deszcz to w depresje wpędza.....

Do góry