reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
U mnie również szaro i deszczowo. Raczej nie zapowiada się by przestało padać. Dziś ostatnio zajęcia w szkole rodzenia.
Kurcze, mam coraz większą zagwozdkę jeśli chodzi o zakup kołyski czy łóżeczka. Musimy zmieścić się w 10 metrowej sypialni i kołyska wydaje się dobrym rozwiązaniem ze względu na miejsce i też na to, że niemowlaki dobrze czują się w czymś mniejszym. Z drugiej strony po 5-6 miesiącach i tak trzeba będzie zmieścić łóżeczko. Na kołysce też nie podstawię przewijaka, z przybornikiem też może być kiepsko.

Ja też mam bardzo małą sypialnie. Stawiałam cały czas na łóżeczko ale wczoraj zamówiłam jednak kołyskę :) zawsze w sumie marzyłam dla dziecka o kołysce. Zawsze to odwlecze mi temat łóżeczka na parę m-cy :)

Dziewczyny pytanie z innej beczki. W czym będziecie prać ciuszki maluchów? Zastanawiam się nad lovelą ale co lepsze proszek czy mleczko do prania. Aha nie mam zamiaru prać ręcznie:-)

Dziewczyny pytanie z innej beczki. W czym będziecie prać ciuszki maluchów? Zastanawiam się nad lovelą ale co lepsze proszek czy mleczko do prania. Aha nie mam zamiaru prać ręcznie:-)

Ja kupiłam płatki mydlane Dzidziuś, Jelp żel do kolorów i Biały Jeleń płyn do prania białego, sugerowałam się sroką:tak:

Ja też mam bardzo małą sypialnie. Stawiałam cały czas na łóżeczko ale wczoraj zamówiłam jednak kołyskę :) zawsze w sumie marzyłam dla dziecka o kołysce. Zawsze to odwlecze mi temat łóżeczka na parę m-cy :)

Super:-) Ja jeszcze nie podjęłam decyzji, ale znalazłam na Allegro sporo przyborników, które nadają się by powiesić je na szczebelkach kołyski

Najlepsze są podobno Dzidziuś Płatki mydlane. Płyn lub proszek Biały Jeleń również bez zbędnej chemii.

Ja mam jedną lovele mleczko do kolorow zdobycze :p a kupuję dzidziusia płatki lub proszek, a płynu do płukania nie będę używać ;-)

reklama
Do góry