reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Gdyby nie fakt że dzisiaj jednak jadę na wizytę to chyba ten dzień określiła bym jako jednym z najgorszych dni mojego życia ehhh wiem marudzę jak jakaś dewotka ale samopoczucie masakryczne. Odwiedziłam dziś apteke tam polecili mi stodal na kaszel ale to są jak nic oskrzela :( pewnie bez jakiegoś antybiotyku się nie obędzie ehhh :(

kurcze stopy mam tak opuchniete ze ledwo chodzę, nawet nie dalam rady jechac z mlodym na karate

no, ja jeszcze dokupiłam 5 książeczek i materac i dość zakupów na ten miesiąc (;
A. teraz ogląda mecz, a ja sobie aktualizuję listę zakupów (;

ja po wizycie :-) maly wazy juz 1766 g calkiem sporo przybrał :tak: wyniki mam w normie tylko martwi go CRP 9,32 kazal powtorzyc badanie, nie wiem skad mam taki podniesiony ten czynnik jak przeziebiona nie bylam.
No i mam odpoczywac z nogami uniesionymi w gorze bo zaczynaja mi puchnac chociaz ja tam nic nie zauwazylam.

Dziewczyny czy ma ktoras starszaka grajacego w angry birds?? Moj jest zacietym fanem i dzis dal mi swoje pieniazki ze skarbonki zebym kupila mu teleporty ... i nie potrafimy ich steleportowac do gry :( strasznie mi szkoda synka. Potrafi to ktoras zrobic???? :(

reklama
Zulugulka dołączam się do pytania i mam jescze inne :-)
dziewczyny zaczelyscie już kompletowac wyprawkę? Ja mam masę ciuszkow od rodziny ale narazie nie chce zaczynać z praniem bo mebelki jeszcze nie doszły a nie mam gdzie tego wszystkiego chować. A pokój jeszcze trzeba pomalować :-O A mąż ciągle w pracy :-/

Do góry