reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Gdyby nie fakt że dzisiaj jednak jadę na wizytę to chyba ten dzień określiła bym jako jednym z najgorszych dni mojego życia ehhh wiem marudzę jak jakaś dewotka ale samopoczucie masakryczne. Odwiedziłam dziś apteke tam polecili mi stodal na kaszel ale to są jak nic oskrzela :( pewnie bez jakiegoś antybiotyku się nie obędzie ehhh :(

kurcze stopy mam tak opuchniete ze ledwo chodzę, nawet nie dalam rady jechac z mlodym na karate

no, ja jeszcze dokupiłam 5 książeczek i materac i dość zakupów na ten miesiąc (;
A. teraz ogląda mecz, a ja sobie aktualizuję listę zakupów (;

ja po wizycie :-) maly wazy juz 1766 g calkiem sporo przybrał :tak: wyniki mam w normie tylko martwi go CRP 9,32 kazal powtorzyc badanie, nie wiem skad mam taki podniesiony ten czynnik jak przeziebiona nie bylam.
No i mam odpoczywac z nogami uniesionymi w gorze bo zaczynaja mi puchnac chociaz ja tam nic nie zauwazylam.

Dziewczyny czy ma ktoras starszaka grajacego w angry birds?? Moj jest zacietym fanem i dzis dal mi swoje pieniazki ze skarbonki zebym kupila mu teleporty ... i nie potrafimy ich steleportowac do gry :( strasznie mi szkoda synka. Potrafi to ktoras zrobic???? :(

reklama
Zulugulka dołączam się do pytania i mam jescze inne :-)
dziewczyny zaczelyscie już kompletowac wyprawkę? Ja mam masę ciuszkow od rodziny ale narazie nie chce zaczynać z praniem bo mebelki jeszcze nie doszły a nie mam gdzie tego wszystkiego chować. A pokój jeszcze trzeba pomalować :-O A mąż ciągle w pracy :-/

Do góry