reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
U mnie również szaro i deszczowo. Raczej nie zapowiada się by przestało padać. Dziś ostatnio zajęcia w szkole rodzenia.
Kurcze, mam coraz większą zagwozdkę jeśli chodzi o zakup kołyski czy łóżeczka. Musimy zmieścić się w 10 metrowej sypialni i kołyska wydaje się dobrym rozwiązaniem ze względu na miejsce i też na to, że niemowlaki dobrze czują się w czymś mniejszym. Z drugiej strony po 5-6 miesiącach i tak trzeba będzie zmieścić łóżeczko. Na kołysce też nie podstawię przewijaka, z przybornikiem też może być kiepsko.

Ja też mam bardzo małą sypialnie. Stawiałam cały czas na łóżeczko ale wczoraj zamówiłam jednak kołyskę :) zawsze w sumie marzyłam dla dziecka o kołysce. Zawsze to odwlecze mi temat łóżeczka na parę m-cy :)

Dziewczyny pytanie z innej beczki. W czym będziecie prać ciuszki maluchów? Zastanawiam się nad lovelą ale co lepsze proszek czy mleczko do prania. Aha nie mam zamiaru prać ręcznie:-)

Dziewczyny pytanie z innej beczki. W czym będziecie prać ciuszki maluchów? Zastanawiam się nad lovelą ale co lepsze proszek czy mleczko do prania. Aha nie mam zamiaru prać ręcznie:-)

Ja kupiłam płatki mydlane Dzidziuś, Jelp żel do kolorów i Biały Jeleń płyn do prania białego, sugerowałam się sroką:tak:

Ja też mam bardzo małą sypialnie. Stawiałam cały czas na łóżeczko ale wczoraj zamówiłam jednak kołyskę :) zawsze w sumie marzyłam dla dziecka o kołysce. Zawsze to odwlecze mi temat łóżeczka na parę m-cy :)

Super:-) Ja jeszcze nie podjęłam decyzji, ale znalazłam na Allegro sporo przyborników, które nadają się by powiesić je na szczebelkach kołyski

Najlepsze są podobno Dzidziuś Płatki mydlane. Płyn lub proszek Biały Jeleń również bez zbędnej chemii.

Ja mam jedną lovele mleczko do kolorow zdobycze :p a kupuję dzidziusia płatki lub proszek, a płynu do płukania nie będę używać ;-)

reklama
Do góry