reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

witam
My juz lepiej ze zdrówkiem ale nie jest to jeszcze to co ma być, Mati wyniki ma w normie ale jeszcze nie wiem czy do tego neurologa nas skieruje.
Robiliśmy z Matim bal przebierańców ;-) i zabawa na całego, nudzi mu sie bez p-la ale poślę go dopiero w pon bo jeszcze kaszle.
Miłego dnia:-)
Ewcia gratuluję, duzo chłopaków do kochania, wiadomo jak sie ma chłopka to chciałoby sie mieć córcię ale ja chciałam zdrowe i tylko zdrowe i niesamowicie sie cieszę, że będę miała zdrowego drugiego chłopca :-)

reklama
Ja dziewczynki juz na zwolnieniu i straaasznie sie nudze :) do pracy zle i bez pracy zle :) probowalam mlodego namowic zeby nie szedl dzis do przedszkola ale gdzie tam :D
A najgorsze ze jeszcze potem mam do dentysty :mad:

A ja idę na drugie śniadanie, bo smaka narobiłyście :p ja dziś u rodziców więc może z mamą coś się wymyśli na obiad :)

Hehe, ja już na trzecim kończę, więc córci już nie będzie, no chyba że los nam spłata jakiegoś figla. W ogóle to od początku chciałam chłopaków, więc mam co sobie zażyczyłam, tylko szkoda, że nie doświadczę, jak to jest córkę mieć. A jak już będę mieć synowe, to muszę się bardzo starać, żeby mnie pokochały i pozwalały na kontakt z wnukami (tak ja już o takich rzeczach myślę:))). Hehe.

Heey dziewczęta :) No to gratuluję udanych wizyt :) mnie płeć jest obojętna bo w domku mam już parkę :) wszystko jedno byle zdrowe .
Ja swojego maluszka ujrzę dopiero za 3 tygodnie no i może będzie łaskawy pokazać co ma pomiędzy nóżkami .
Też wstałam nie przytomna , bo zaczyna mi doskwierać bezsenność wrrr i zgaga męczy coraz częściej , bóle kręgosłupa tak samo no i te skurcze w łydkach . Wczoraj było ciut lepiej bo mój kochany R mi je wymasował ale mimo że łykam magnez nie widzę żadnej poprawy ...
Mój synio jest chory to siedzimy sobie razem w domku a córcia w szkole do 13:30 .. zaraz idę ogarniać bo mam mega lenia ...
Miłego dnia dziewczynki .

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj nieciekawie od samego rana mnie mdli, myślałam że mam to już za sobą bo w 1 trymestrze przez wymioty straciłam 5 kg :-/ Mam nadzieję że to tylko kiepski incydent i niedługo poczuje się lepiej

Do góry