reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Thriade właśnie mierzylam ciśnienie 135 na 85 puls 95 wiec mieszcze się ale tez granica :/ Do tej pory książkowe :/
No właśnie wymyslilam ze polece rano z moczem do 16-17 będę miała wyniki na e-mail zapisze się do lekarza innego na wszelki wypadek mam w zapasie super ginke ulice dalej a jak mój nie odbierze to sobie wyjaśnienia to w poniedziałek Wiecie nie chce go naradzie objeżdżać Prowadził 1 ciąże gdyby nie bystre oko na usg różnie mogło by być zawsze odbierał lub odpisywał więc może cos się stało lub mam pecha i jest na urlopie jakimś :/ chodź gupi wówczas SMS to nie jakas tragedia ehh :/

reklama
To skoro jest białko, ciśnienie podwyższone to tez bym do tego drugiego lekarza poszła jakby co. Tylko spokojnie, postaraj się wypoczywać.

Ewcia no to będzie 3 mu szkieletów ;)
Ja wstałam rano ale widzę, że to będzie ciezki dzień.. w nocy kilka godzin nie mogłam spać, potem zadzwonił budzik i teraz chodzę nie przytomna.. o 12.30 musze jechsc odebrać siostrzenca ze szkoły i na 14 pędze do mojej gin po receptę i zobaczymy co powie o tej mojej bakterii.. dzień ponury to i humor ponury..

Hej

Dawno mnie nie było

Nie nadrobie Was

Wczoraj na wizycie było ok wszystko
3,5kg w mc

Młody zacisnął nogi i nie chciał pokazać klejnotów :p za 2 tyg mam połówkowe

Starszak ma angine i zatkane zatoki ciągle gorączka nawet po zbiciu jest 37,4 nie chce jesc mało pije i wymiotuje
Jestem padnieta,nie spie prawie wcale

odezwę się jak już się unormuje wszystko

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny gratuluje udanych wizyt:-)
ja dzisiaj byłam już z synkiem na zakupach, zmęczona po nich strasznie jestem.. :no: niewiem czy przez ta pogode tak kiepsko się czuje czy to mój stan odmienny daje się we znaki.. idę trochę ogarnąć i wstawić jakiś obiadek..

Do góry