reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

super artykuł, miło poczytać, że babki znalazły taką "grupę wsparcia". ale na forach są różne osoby i tych "znudzonych idiotek" też wcale nie brakuje. myślę, że nawet tamta grupa się jakoś dobrała, część się wykruszyła, zostały te, co się mniej lub bardziej, ale jednak dogadywały i nadawały na tych samych falach.

reklama
super artykuł, miło poczytać, że babki znalazły taką "grupę wsparcia". ale na forach są różne osoby i tych "znudzonych idiotek" też wcale nie brakuje. myślę, że nawet tamta grupa się jakoś dobrała, część się wykruszyła, zostały te, co się mniej lub bardziej, ale jednak dogadywały i nadawały na tych samych falach.
Olga-tak ....z początkowej grupy ponad 100 lasek ,w tym momencie jest około 35-40
przeszłyśmy różne burze , było Towarzystwo Wzajemnej Adoracji,kłótnie,fochy ....
teraz jest tak ,że mimo różnych zdań ,podejść do życia i starć jesteśmy przyjaciółkami -szanujemy swe odmienności -bo jak piękne jest się różnić :)

Myśmy też utworzyły podobną grupę na BB "staraczki.. " jakoś tak 2 lata temu i do tej pory utrzymujemy ze sobą kontakt tu też ale głównie na FB i pod telefonem ...
Większość dziewczyn zaszła szczęśliwie w ciążę , urodziła śliczne maluszki .. ale są też takie które nadal się starają..
Fajnie mieć takie towarzystwo które doradzi i myśli podobnie jak Ty :)

Z zasypianiem trudności nie mam :) Gorzej jak przebudzę się nad ranem to już nie zasnę ;-)

W nocy przebudziłam się i nie wiedziałam co mi jest tak się dziwnie i źle czułam
gorąco mi było :sorry: nie wiedziałam na którym boku spać żeby przeszło i skończyło się na wymiotach:-(
Dziś jestem nie do życia :confused2:

Cześć dziewczyny

Aż dziw to powiedzieć ale głowa mnie boli :/ do tej pory bez takich niespodzianek było hmm..
Od rana mnie jeszcze na osiedlu basztyl wkurzył bo zaparkowałam tyłem na oko 5-6 m od budynku więc ciśnienie wyrównane :/ przeraża mnie fakt że ludziom to po prostu się nudzi Jak był stary parking to się słowem nikt nie odzywał a teraz nie dość że przepisu nie znają to jeszcze pajacują że ho ho, eh marze o wyprowadzce stąd :/ mój blok sąsiedzi ok ale osiedle no co raz gorzej :/

Cześć dziewczyny

Aż dziw to powiedzieć ale głowa mnie boli :/ do tej pory bez takich niespodzianek było hmm..
Od rana mnie jeszcze na osiedlu basztyl wkurzył bo zaparkowałam tyłem na oko 5-6 m od budynku więc ciśnienie wyrównane :/ przeraża mnie fakt że ludziom to po prostu się nudzi Jak był stary parking to się słowem nikt nie odzywał a teraz nie dość że przepisu nie znają to jeszcze pajacują że ho ho, eh marze o wyprowadzce stąd :/ mój blok sąsiedzi ok ale osiedle no co raz gorzej :/

współczuję. mój sąsiad z góry postanowił za to o 08.30 sobie powiercić. jego hobby to zabawa wiertarką właśnie w tygodniu z rana, w tygodniu o 21-22 oraz w weekendy, czyli zawsze wtedy, kiedy człowiek chce jeszcze albo już odpoczywać. kiedyś nawet zaczął wiercić o 1 w nocy...

Po moim osiedlu 2 lata temu prowadzało się towarzystwo które imprezowało od poniedziałku do pt, w koncu dostali się do naszego budynku tz ktoś im wynajął mieszkanie. jak się sąsiedzi zaczęli wkurzać tak wpadli na pomysł by puszczać na 10 - 20 min muzę potem udawać ze nikogo nie ma. Gdy policja przyjeżdżała, ciemno, cicho i w ogóle ludzie to wariaci dzwonią z nudów. Gdy już się wyprowadzali wymyślili sobie prawdziwy terror, nie dość że muza na full to o 5 rano jeszcze darcie się i rzucanie butelkami na szczęście Oliwia spała wtedy u babci :/

Po moim osiedlu 2 lata temu prowadzało się towarzystwo które imprezowało od poniedziałku do pt, w koncu dostali się do naszego budynku tz ktoś im wynajął mieszkanie. jak się sąsiedzi zaczęli wkurzać tak wpadli na pomysł by puszczać na 10 - 20 min muzę potem udawać ze nikogo nie ma. Gdy policja przyjeżdżała, ciemno, cicho i w ogóle ludzie to wariaci dzwonią z nudów. Gdy już się wyprowadzali wymyślili sobie prawdziwy terror, nie dość że muza na full to o 5 rano jeszcze darcie się i rzucanie butelkami na szczęście Oliwia spała wtedy u babci :/

Jejku, ja niewiem skąd się biorą tacy ludzie ?!

Ja juz tylko godzinka i mam weekend! :)

reklama

my niestety ścianą sypialni sąsiadujemy z kuchnią mieszkania, które jest ciągle wynajmowane jakimś studentom /: na jednej imprezie jakaś laska z gościem się tak wydzierali, że aż wezwałam policję, bo miałam wrażenie, że te kur** i chu** to mi do ucha obok łóżka wrzeszczą. a dwa piętra nad nami jacyś ludzie w wieku ok. 50 lat zrobili taką imprezę, że ich było słychać na parterze... nienormalni ludzie /:

Do góry