reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

dziewczyny, współczuję tych umów, no ale wiadomo jak to jest z większością pracodawców, byleby nie dać komuś za dużo /: ja miałam wielkiego farta z pracą, bo naprawdę dobrze mnie potraktowali, a jestem tu dopiero od 7 miesięcy niecałych.

reklama
Hej dziewczyny , poszłam wczoraj na wizytę do prywatnego lekarza który ma swój gabinet na moim osiedlu bo czułam się coraz gorzej a moja lekarka przyjmuje tylko w poniedziałki i wtorki i jedna wiadomość dobra to taka że maluszek żyje .. :) jestem przeszczęśliwa bo tak się martwiłam.. ale gbór z niego bo tylko na ułamek sekundy mi pokazał mojego malucha w dodatku na baaardzo starym sprzęcie mało co zobaczył i jeszcze dostało mi się ochrzan za to że zaszłam w trzecią ciążę która będzie rozwiązana cesarskim cięciem bo powiedział że to jest niebezpieczeństwo dla kobiety oraz dla dziecka.. czyli generalnie wyszłam poddenerwowana stamtąd.. ale zbadał mnie i powiedział że mam twardą macicę a powinna być miękka i to go niepokoi.. :(

Hej dziewczyny , poszłam wczoraj na wizytę do prywatnego lekarza który ma swój gabinet na moim osiedlu bo czułam się coraz gorzej a moja lekarka przyjmuje tylko w poniedziałki i wtorki i jedna wiadomość dobra to taka że maluszek żyje .. :) jestem przeszczęśliwa bo tak się martwiłam.. ale gbór z niego bo tylko na ułamek sekundy mi pokazał mojego malucha w dodatku na baaardzo starym sprzęcie mało co zobaczył i jeszcze dostało mi się ochrzan za to że zaszłam w trzecią ciążę która będzie rozwiązana cesarskim cięciem bo powiedział że to jest niebezpieczeństwo dla kobiety oraz dla dziecka.. czyli generalnie wyszłam poddenerwowana stamtąd.. ale zbadał mnie i powiedział że mam twardą macicę a powinna być miękka i to go niepokoi.. :(

a kiedy masz wizyte u swojego ginekologa? nie stresuj sie nie potrzebnie dzidzia zdrowa to najwazniejsze. na wizycie u gina wypytaj dokladnie czy wszystko ok itd. bo ten moze tylko tak powiedzial skoro nawet nie wytlumaczyl Ci od czego to moze byc i czy np to jest grozne..

takie traktowanie na prywatnej wizycie? masakra a kiedy teraz masz jakąś wizytę?

a niech się przyzna , która już coś kupiła dla bobaska? skarpateczki, bodziaka?

mam dzisiaj mega plan do zrealizowania... i jestem w martwym punkcie, 1:0 dla lenia

mnie się wczoraj udało skompletować prezenty dla TŻ i dla mamy, jeszcze tylko muszę kupić dla brata (na szczęście wiem co).
a dla gumisia to kupiłam już dwa pajacyki i kilka bodziaków, a moja mama parę skarpetek w truskawki (;

Haha miq - jak bym siebie słyszała z tym leniem. Mój tomek w tygodniu się śmiał ze mnie jak powiedziałam mu ze na weekend mam tyyyyyyle do zrobienia i ze ciągle będę sprzątać i choinkę ubierac i krokiety robić.. na co on i co już pewnie na samą myśl jesteś zmeczona :D i powiem wam, że w sumie to tak jest hehe.

A co do ubranek to ja jeszcze nic zero null nawet niechcem się oglądać w sklepach bo jakoś tak chodzi mi ciągle po głowie przesąd ze dopiero po 3 msc się kupuje..

ja jeszcze nic nie kupialm ale nie z powodow przesadow bo w nie nie wierze;) tylko tak o kupie chyba cos dopiero jak mi wyskoczy ciazowy brzuszek;)

ja wróciłam od dziadków.. mały tak się nabiegał że poszedł spać :)
ja też mam tyle zaplanowane ale nie wiem czy się wyrobie, chciałam dzisiaj robić pierogi ale zrobie w poniedziałek bo dzisiaj dalszy ciąg sprzatania a wieczorem jeszcze fryzjerka przyjedzie:)
a co do zakupu ciuszków to ja wole poczekać.. też słyszałam o tym przesadzie :)

reklama
Do góry