reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja narazie zadnych objawow nie ma, zresztą w tamtych ciazach tez nie miałam, bety nie robilam i chyba nie zrobie bo za tydz wizyta u lekarza.
Wogóle to nastawiam sie na cc bo dwie juz miałam ale zobaczymy. M sie smieje ze znajac moje szczeście to urodze w polowie czerwca aby wszystko zaplanować

ja betę robiłam w poniedziałek 3.11 i było 1720 :). dziś z ciekawości powtórzyłam i zobaczymy :)

oj tak:) myslalam ze nie zobacze bo to byl 5t6d a tu pani dr mowi no i prosze jest i serduszko:) jak zrobila zblizenie i mi pokazala ze ten pulsujacy punkcik to serduszko to uczucie naprawde nie do opisania:) nastepna wizyta w grudniu wiec zobacze wtedy juz nawet i raczki i uslysze bicie serduszka:)

Jak ja bym chciała do Was dołączyć... mam nadzieję, że wkrótce się zamelduję na lipcówkach 2015:tak:i , że jednak @ nie pojawi się :)
Zdrówka Wam życzę!! :tak::-)

A1990 no to gratuluję!! Pierwsza bijące serduszko zobaczyłaś!!! SUPERRRR

Wichurka ja chodzę w Ursusie do lekarza zNFZ. on nie pracuje na Inflanckiej.
Miałam to samo co Ty - łożysko zaczęło się odklejać. Mi położna powiedziała, że na 100% druga cc będzie bo za wcześnie na naturalny - blizna mogłaby pęknąć przy skurczu a wtedy słabo mogłoby być....

reklama
Michalina Aha. Ja tez myślałam o lekarzu na NFZ ale jakos dobrze trafić nie mogłam i poszłam prywatnie do tego z inflanckiej. Trafiłam super. Nie naciąga na wizyty i generalnie dobry jest. Wiec teraz tez do niego chodzic bede.
Dziś powtórzyłam Bete. We wtorek 702 dziś 1800 wiec juz chyba powtarzać nie bede :)

Do góry