reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
To ciekawe kiedy teraz urodzisz. Ja córcię urodziłam 3 dni przed terminem :)
Są dziewczyny które miały już dwa porody? To prawda że drugie dziecko przed terminem się rodzi? Sprawdziło to się uwas? Jak tak to ile przed terminem?

U mnie pierwszy poród 5 dni po terminie, a drugi 2 dni po terminie. Teraz termin z USG wypada mi 2 dni po terminie z OM.

U nas dziś upał, jutro ma być chłodniej, ale rzeczywiście w prognozie od czwartku znowu skwar. Chłopcy nadal zakatarzeni, ale mają się dobrze. Mi od wczoraj też spuchły palce, podobnie jak w poprzednich ciążach na tym etapie i wydaje mi się, że mrowiły mi kiedyś przy tym spuchnięciu. Poza tym jest git. Łóżko, a właściwie wielkie łoże królewskie złożone. Składanie było pracochłonne i zajęło jakieś 3 godziny. W łóżku jest dużo miejsca do przechowywania i pochowałam tam różne graty z mieszkania. M.in. odgraciłam pięterko w piętrowym łóżku starszego i dodałam tam baldachim. Niedługo starszy się tam przeniesie, a młodszy zajmie dół. A nasze nowe łóżko ma 180x200 i stoi w pokoju 9m2, także możecie sobie wyobrazić, jak śmiesznie to wygląda:D Bardzo udany dzień.

Trzymajcie się kobitki:)

witam :-) u mnie tez goraco dzis ale siedzialam w basenie przed domem tzn. moczylam tylko nogi. torbe tez spakowałam nawet bylam zobaczyc jak sie jedzie do szpitala, gdzie jest ta izba przyjec gdzie moge auto zostawic w razie w jak mnie nikt nie bedzie mogl zawiesc oczywiscie jak dam rade jechac ;-)

reklama
witam :-) u mnie tez goraco dzis ale siedzialam w basenie przed domem tzn. moczylam tylko nogi. torbe tez spakowałam nawet bylam zobaczyc jak sie jedzie do szpitala, gdzie jest ta izba przyjec gdzie moge auto zostawic w razie w jak mnie nikt nie bedzie mogl zawiesc oczywiscie jak dam rade jechac ;-)

ja bym się nie odważyła jechać. tzn. jeszcze nigdy nie rodziłam, ale wyobrażam sobie, że w takiej sytuacji to nie jest bezpieczne chyba?

Do góry