reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

U nas też 23 st.C. Przyjemnie. Byliśmy na koncercie jazzowym w parku - młody się wyszalał. Plac zabaw zaliczony. Teraz śpi a ja odpoczywam. Miłego dnia

reklama
U nas 31st :) dziewczyny ja dzis w nocy znalazlam plamke krwi rozowej na majtkach i dostalam strasznych skurczy. W srodku nocy pakowalam torbe do szpitala po czym polozylam sie na chwile i wstalam teraz ....

Hej dziewczyny. Witam się powekendowo:o. Pogoda była piękna aż się nie chciało wyjeżdżać. Trochę palce mi spuchly od gorąca, to mnie tak nie martwi jak to że dretwieja mi przy tym palce u rąk. Czy ktoras z was tak miała?

Klaudia a te plamienia i skurcze mialas jeszcze poźniej ?

A ja Wam dla odmiany powiem że po ostatnich upalnych dniach dziś u nas niecałe 20 stopni i deszcz od rana popaduje. Mam nadzieje że jutro i do Was dotrze.
Klaudia, musiałaś sie nieźle wystraszyć.
Thriade, trzymam kciuki za szybki wypis :)

No masakra :) pakowalam ta torbe na zasadzie wrzucania na oslep co pod reka :) i dalej jestem taka wydygana troche bo czuje ze to juz blisko ...

reklama
Jeeeeeestem w końcu w domku ohhh jak dobrze :)
Chrzciny super mój chrzesniak 10 tygodni jaki malutki maaaaatko nie myślałam że można tak szybko zapomnieć jakie to małe jest :D slodziak kochany zasypial tylko umnie na brzuchu chyba czuł swoją kuzunke hihi
Drogę przeżyliśmy w tamtą stronę staliśmy 1 godzinę w korku a dzisiaj staliśmy 1,5 godziny w korku wypadek był przed nami straż, śmigłowce, karetki no wszystko tam było osobowka z skuterem się zderzył.

Klaudia to na kiedy ty masz termin?

Thriade trzymam kciuki żeby jutro ciebie wypisali :)

Martyska jak noga?

Do góry