reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

U nas też 23 st.C. Przyjemnie. Byliśmy na koncercie jazzowym w parku - młody się wyszalał. Plac zabaw zaliczony. Teraz śpi a ja odpoczywam. Miłego dnia

reklama
U nas 31st :) dziewczyny ja dzis w nocy znalazlam plamke krwi rozowej na majtkach i dostalam strasznych skurczy. W srodku nocy pakowalam torbe do szpitala po czym polozylam sie na chwile i wstalam teraz ....

Hej dziewczyny. Witam się powekendowo:o. Pogoda była piękna aż się nie chciało wyjeżdżać. Trochę palce mi spuchly od gorąca, to mnie tak nie martwi jak to że dretwieja mi przy tym palce u rąk. Czy ktoras z was tak miała?

Klaudia a te plamienia i skurcze mialas jeszcze poźniej ?

A ja Wam dla odmiany powiem że po ostatnich upalnych dniach dziś u nas niecałe 20 stopni i deszcz od rana popaduje. Mam nadzieje że jutro i do Was dotrze.
Klaudia, musiałaś sie nieźle wystraszyć.
Thriade, trzymam kciuki za szybki wypis :)

No masakra :) pakowalam ta torbe na zasadzie wrzucania na oslep co pod reka :) i dalej jestem taka wydygana troche bo czuje ze to juz blisko ...

reklama
Jeeeeeestem w końcu w domku ohhh jak dobrze :)
Chrzciny super mój chrzesniak 10 tygodni jaki malutki maaaaatko nie myślałam że można tak szybko zapomnieć jakie to małe jest :D slodziak kochany zasypial tylko umnie na brzuchu chyba czuł swoją kuzunke hihi
Drogę przeżyliśmy w tamtą stronę staliśmy 1 godzinę w korku a dzisiaj staliśmy 1,5 godziny w korku wypadek był przed nami straż, śmigłowce, karetki no wszystko tam było osobowka z skuterem się zderzył.

Klaudia to na kiedy ty masz termin?

Thriade trzymam kciuki żeby jutro ciebie wypisali :)

Martyska jak noga?

Do góry