angi-wawa1988
Fanka BB :)
Klaudia a to mój pokrowiec
Piękny pokrowiec )) aż musze zobaczyć co ma ciekawego ta Mia JG
Noo ja to tez zawsze robie dzień przed albo nawet w dzień samej wizyty, ja dzisiaj obudziłam się z mega twardym brzuchem, jak kamień
Po wczorajszych spacerach nogi spuchniete, poduszki z pod spodu bolą, jakieś buty wygodne by się przydały może dostane gdzieś jakieś trampki
Polecam japonki nie trzeba się schylać by wsunąc na nogę he he
hej mamuski! zagladnelam tu do was na samym poczatku ciazy i zniknelam.. ale czas biegnie tak szybko, to juz koncowka , nie wiem kiedy to zlecialo przygarniecie mnie jeszcze ?
Witamy i zapraszamy Napisz mi pw z terminem porodu lub ewentualnym terminem cc, co nosisz pod serduszkiem i jeśli już macie to imię dzidziusia Przy okazji skąd jesteś?
Bylam wczoraj na wizycie z położną w centrum narodzin i czekajac obserwowałam sobie Tatusia latającego że sklepu z kosmetycznymi rzeczami,położne latające z recznikami i pieluchami i myślę oho coś jest na rzeczy-wlasnie przyszedł na świat mały człowiek!!! Szybko wyprowadzilam się z błędu kiedy przechodząc koło okna usłyszałam wrzask tej kobiety. To się dopiero zaczynało!!!
Boję się,naprawdę! Uświadomiłam sobie ze to juz tak blisko i tez mnie to czeka!!! Cały czas przygotowuje się na ból,ale ten ból to pikuś przy martwieniu się czy dzidzia będzie zdrowa,czy przyjdzie na świat bez komplikacji!! Dziewczyny to już tak blisko!!!
A z drugiej strony dobrze mi w ciazy i jak to się skończy będę czuła żal... Ale będę tulic mojego skarba!!! Wszystkie będziemy ;-)
Miłego dnia kochane :-*
Ja miałam tak z córką, jak widziałam ciężarną to teskniłam za kopniaczkami Teraz już tak nie mam może też dlatego ze ta ciąża dała mi trochę bradziej w kość niż pierwsza
A ja przesyłam wam trochę morza
OMG zazdraszczam chodź w sumie wolała bym jakieś jeziorko
dziewczyny czy wy wszystkie będziecie robić badanie w kierunku gbs ?
Na 90% nie ale w środę mam wizytę i zapytam. U nas jak u Ciebie cc więc nie wiem czy to jest jakiś wyznacznik
Dziewczyny a ja mam pytanie co do puchniecia stop.. nie wiem czy mam siać panikę czy nie ale ta stopa na którą wtedy upadlam mocno mi spuchla, druga tez jest spuchnieta ale nie aż tak.. siostra mówi ze mam jechać na pogotowie bo to nie jest normalne że jedna stopa tylko puchnie i nie wiem co robić.. ona oczywiście czarne wizję jakieś zatory i inne i teraz się stresuje no bo w sumie jak ruszam palcami to boli mnie ta opuchlizna..
Obłóż lodem i sprawdź czy cokolwiek schodzi opuchlizna jak nie to chyba lepiej podjechać chodź obawiam się że i tak żadnego prześwietlenia chyba nie zrobią A zanim teraz spuchła bolała jeszcze?
A ja wylądowałam na patologii i to w rocznicę ślubu, która mieliśmy spędzić zupełnie inaczej ;(
Mam obserwację w związku z tym, że brzuszek małej wyszedł dziś 3 tygodnie za maly ;( nie wiem ile będą mnie tu trzymać.
O fuck :/ no ale lepiej że cię obserwują, może faktycznie taka uroda małej i tyle. Trzymam kciuki aby jak najszybciej wypuścili, ale tylko z pewnością że wszystko ok I też pon mam dostawę z Gemini
Dzień dobry
Uuuups, a ja mam termin na ten sam dzień co Ty, chyba sobie naprawde musze naszykować niektóre rzeczy... na przykład poprać majtki z siatki. We wtorek ide planowo do szpitala na kilka dni, tez sterydy dostanę i konsultacje anestezjologiczną odbędę, juz się zamartwiam co bedzie ze starszym synkiem bo mąż pracuje w te dni... Dziadek niezbyt się nadaje do opieki przez cały dzień, muszę poprosić innych członków rodziny żeby nie tylko wpadali na chwilę, ale siedzieli po pół dnia
Czemu dadzą steryd? Pierwsza ciąza nie donoszona była?
Jeju upał że siemasz aż nic się nie chce, do południa zero padaka ze mnie była że ho ho potem nawrót wicia gniazda, łazienka umyta wysprzątana, po prasowane wszystko wczoraj okna pomyłam szał Ł. po odkurzał i na koniec wyprawa do auchan :/ głupi pomysł po paru krokach kamień nie brzuch ehhh.
Nam w sumie brakuje na dziś wózka i fotelika tak już wszystko tz paczka przychodzi z gemini w pon i w pon/wt pakuje torbę, wszystko po prane po prasowane, trzeba dostawkę przywieźć i wyszykować, wanienkę przywieźć z stelażem i finish kosmetyki, pieluchy ubranka, piżamy po prostu szał
Młoda dzisiaj z tatusiem poszła na dwór o 19 zrobiła podobno od groma km na rowerku a za tydzień 13-tego robię jej 3-cie urodziny, wcześniej bo 5 tego już pewnie mały bedzie i będzie za mały na tłum ludzi