reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
A ja mam smaka na lody ale moja starsza ma zapalenie gardła i od dziś na antybiotyku wiec nie będę jej szczuc lodami.

Ja też dziś się przeprosiłam nawet z mcdonalndem z tego tytułu ;) i wpadłam na mcflara czy jak się to tam piszę wyrobiłam się przed obiorem małej z przedszkola bo tak to mogła bym zapomnieć ;)

Ale tu dziś popołudniu mało aktywnie.

U nas też dziś były truskawki i młode ziemniaczki i młoda kapusta, mniam.

Zrobiłam giga zakupy na gemini, także już w zasadzie wszystko mam. Nawet udało nam się dorwać w tym tygodniu używany hamak do podwójnego wózka i to w naszej dzielnicy, ze 2km od nas. I trochę dziś popracowałam nas torbą do szpitala;)

Angi dzięki za całe info na temat zbiórki. A o Jagiellońską miałam Cię właśnie pytać:) Może kiedyś tam w końcu dotrzesz;) W ogóle to warto przejrzeć oferty producentów i dowiedzieć się, gdzie interesujący Cię model można zobaczyć na żywo, ja tak właśnie zrobiłam i tak trafiłam tam na Jagiellońską, a potem mój brat też tam kupił świetną sofę. A jaki byś chciała ten narożnik i za ile? My też nie możemy imienia wybrać, choć mam przeczucie, że skończy się na Stefanie.

Do jutra:)

Angi dzięki za info na temat zbiórki, ja również pod koniec wakacji czy kiedy zdecydujecie ponownie mogę zrobić przelew.
A czy masz może jakieś info o stanie zdrowia Filipka?

Gdzie Wy wszystkie?

A mój mąż i starszy synek przeziębieni, ech. Na szczęście synek lekko na razie, więc nie zamierzamy siedzieć w domu. Dziś mam ślub koleżanki, M do pracy, a młodych wysyłam z teściową na ursynowski piknik z okazji dnia dziecka.

Miłego dnia życzę:)

Hej ja właśnie się maluje bo jadę do Zielonej Góry do chrzesnicy zawieść prezenty na dzień dziecka i przy okazji podejść z nią na festyn z okazji dnia dziecka :) pogoda coś się poknocila, pochmurno, wieje oby tylko nie dopadł nas deszcz. Ja juz przelew dla Kasi tez zrobiłam.. ;)

Ja zmulona, pogoda też, wstyd się przyznać ale niedawno wstałam :-) nie mam ostatnio sily, muszę spać po 10-11godz a i tak w dzień nie mam zbytnio wigoru.... to wszystko przez zmienną pogodę...
Ja na dziś nie mam ambitnych planów, sprzątanie, gotowanie I nic więcej. Jutro u nas jest festyn na dzień rodziny, A mąż w pracy, pójdę sama

A dziś od 5 na nogach...mała tak kopuła,że nie dało się spać,już jestem padnięta,ale nie mogę sobie na dżemkę pozwolić bo sama z młodą w domu jestem,mąż wybił na notkę na ruby-męski weekend ah

reklama
Angi super ze zostało juz tyle zebrane :)

Miq moja mała dzisiaj w nocy tez była bardzo aktywna jak ona w końcu przestała kopać to druga córcia zaczęła kwekac w łóżku oj niech ta ospa juz się kończy.

Matko jeszcze tyle dni trzeba w domu siedzieć
Do czwartku areszt domowy mała ma :D
Może W końcu spakuje torbę do szpitala :D

Do góry