reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
A ja mam smaka na lody ale moja starsza ma zapalenie gardła i od dziś na antybiotyku wiec nie będę jej szczuc lodami.

Ja też dziś się przeprosiłam nawet z mcdonalndem z tego tytułu ;) i wpadłam na mcflara czy jak się to tam piszę wyrobiłam się przed obiorem małej z przedszkola bo tak to mogła bym zapomnieć ;)

Ale tu dziś popołudniu mało aktywnie.

U nas też dziś były truskawki i młode ziemniaczki i młoda kapusta, mniam.

Zrobiłam giga zakupy na gemini, także już w zasadzie wszystko mam. Nawet udało nam się dorwać w tym tygodniu używany hamak do podwójnego wózka i to w naszej dzielnicy, ze 2km od nas. I trochę dziś popracowałam nas torbą do szpitala;)

Angi dzięki za całe info na temat zbiórki. A o Jagiellońską miałam Cię właśnie pytać:) Może kiedyś tam w końcu dotrzesz;) W ogóle to warto przejrzeć oferty producentów i dowiedzieć się, gdzie interesujący Cię model można zobaczyć na żywo, ja tak właśnie zrobiłam i tak trafiłam tam na Jagiellońską, a potem mój brat też tam kupił świetną sofę. A jaki byś chciała ten narożnik i za ile? My też nie możemy imienia wybrać, choć mam przeczucie, że skończy się na Stefanie.

Do jutra:)

Angi dzięki za info na temat zbiórki, ja również pod koniec wakacji czy kiedy zdecydujecie ponownie mogę zrobić przelew.
A czy masz może jakieś info o stanie zdrowia Filipka?

Gdzie Wy wszystkie?

A mój mąż i starszy synek przeziębieni, ech. Na szczęście synek lekko na razie, więc nie zamierzamy siedzieć w domu. Dziś mam ślub koleżanki, M do pracy, a młodych wysyłam z teściową na ursynowski piknik z okazji dnia dziecka.

Miłego dnia życzę:)

Hej ja właśnie się maluje bo jadę do Zielonej Góry do chrzesnicy zawieść prezenty na dzień dziecka i przy okazji podejść z nią na festyn z okazji dnia dziecka :) pogoda coś się poknocila, pochmurno, wieje oby tylko nie dopadł nas deszcz. Ja juz przelew dla Kasi tez zrobiłam.. ;)

Ja zmulona, pogoda też, wstyd się przyznać ale niedawno wstałam :-) nie mam ostatnio sily, muszę spać po 10-11godz a i tak w dzień nie mam zbytnio wigoru.... to wszystko przez zmienną pogodę...
Ja na dziś nie mam ambitnych planów, sprzątanie, gotowanie I nic więcej. Jutro u nas jest festyn na dzień rodziny, A mąż w pracy, pójdę sama

A dziś od 5 na nogach...mała tak kopuła,że nie dało się spać,już jestem padnięta,ale nie mogę sobie na dżemkę pozwolić bo sama z młodą w domu jestem,mąż wybił na notkę na ruby-męski weekend ah

reklama
Angi super ze zostało juz tyle zebrane :)

Miq moja mała dzisiaj w nocy tez była bardzo aktywna jak ona w końcu przestała kopać to druga córcia zaczęła kwekac w łóżku oj niech ta ospa juz się kończy.

Matko jeszcze tyle dni trzeba w domu siedzieć
Do czwartku areszt domowy mała ma :D
Może W końcu spakuje torbę do szpitala :D

Do góry