reklama
Nieźle buszują nam te dzieciaczki
kornelia1802
Fanka BB :)
Mi się dziś śniło tak realistycznie że mi wody odeszły, az obudziłam się i sprawdzalam muszę chyba torbę zacząć pakować, bo zaczynam się stresować zresztą przez moją promotorke to ja ciągle w stresie, od marca mi obronę przekłada, nie wiem czy zdążę przed porodem przez nią :-[
Wreszcie dziś słońce!!! I człowiek ma ochotę cokolwiek robić...
Kupiłam kilo borówek amerykańskich i właśnie pałaszuję z jogurtem (nie całe kilo ofkors). Kupiłam też hiszpańskie czereśnie, ciekawe czy dobre
Obskoczyłam też rossmanna i kupiłam trochę rzeczy dla małej (do kąpieli itd).
Też miałam dziś ciążowy sen. Urodziłam małą, ale ona była już taka od razu biegająca, przystawiła się sama do cyca i sama mi koszulę do góry podniosła haha Zaraz po porodzie
Kupiłam kilo borówek amerykańskich i właśnie pałaszuję z jogurtem (nie całe kilo ofkors). Kupiłam też hiszpańskie czereśnie, ciekawe czy dobre
Obskoczyłam też rossmanna i kupiłam trochę rzeczy dla małej (do kąpieli itd).
Też miałam dziś ciążowy sen. Urodziłam małą, ale ona była już taka od razu biegająca, przystawiła się sama do cyca i sama mi koszulę do góry podniosła haha Zaraz po porodzie
P
pani.olga
Gość
ja też niespakowana, nie mam też tej nieszczęsnej koszuli do karmienia /: dziś odsyłam i mam nadzieję, że doślą na początku przyszłego tygodnia.
Hej dziewczyny!
U mnie dziś słonko było więc skoczyłam na zakupy dla małego bo presja czasu już działa i muszę wam powiedzieć że w smyku są spore wyprzedaże i 40% rabatu w 5,10,15, kupiłam tam fajne spodenki
Olga ja miałam podobny problem, zamówiłam sobie na allegro koszule do karmienia i szlafrok, po czym wszystko okazało się na prawde za duże, po odesłaniu do wymiany nagle interesujący mnie kolor i rozmiar wyszedł, same problemy..... a tu torbę trzeba pakować;p
U mnie dziś słonko było więc skoczyłam na zakupy dla małego bo presja czasu już działa i muszę wam powiedzieć że w smyku są spore wyprzedaże i 40% rabatu w 5,10,15, kupiłam tam fajne spodenki
Olga ja miałam podobny problem, zamówiłam sobie na allegro koszule do karmienia i szlafrok, po czym wszystko okazało się na prawde za duże, po odesłaniu do wymiany nagle interesujący mnie kolor i rozmiar wyszedł, same problemy..... a tu torbę trzeba pakować;p
Mnie tez dzis ciagnie na dole brzucha jak wstaje i chodze, mija jak zrobie kilka krokow tak jak bym to rozchodzic musiala. Straszne uczucie chyba sie kosci rozchodza
Ten ból to ja też znam wtedy też muszę 'to' rozchodzic. Ale wczoraj to jakby jajniki z obu stron ciągnęły ze nie mogłam kroku zrobić.
Naszczescie luśka dzisiaj nie wymiotuje dzięki Bogu. Tylko wysypalo ja bardziej ale to normalne
I zapomniałam co miałam napisać
angi-wawa1988
Jak wyszłam z tamtąd po 1,5 godziny .. to myślałam że mózg mi wyparuje .. :-)
I dowiedziałam się tyle, że 10.05 dostałam pieniądze normalnie za okres od 10.04-10.05 a wczoraj przelali mi pieniądze za 11.05-30.05 .. masakra jakaś. Raz normalnie pełna wypłata przychodzi a raz dzielą i motają.,
Ja dzisiaj od 2 nie spie, pewnie będzie tak, że zjem śniadanie i padne ale teraz puki co koczuje i marze o omlecie z białym serem i jagodami I wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze ? że jak na złość nie mam białego sera
Miłego dnia kochane
Aaa miałam jeszcze zapytać, czy któraś z was zamawiała jakieś ciuchy lub bielizne ze strony bonprix ? Wiecie coś na temat jakości i rozmiarów ?
A nie miałaś jakoś na krócej zwolnienia? Ehh ja na swój poczekam do czerwca nikt nie raczył mi powiedzieć że jak idę na l4 w kwietniu to dobrze jak najszybciej zapłacić za kwiecień bo wówczas 30 dni od wpłaty jest wypłata wrr i w maju zapłaciłam dopiero :/
Cześć dziewczyny . Jak wasze samopoczucie ? Ja coraz ciężej się czuje , chociaż brzuch zaczyna mi się obniżać i lepiej oddycham .
17 czerwca idę do szpitala a 18 mam cc mała w 34 tygodniu ważyła 2200 , we wtorek mam następną wizytę , już ostatnią przed szpitalem . Plecy mnie bolą , i mam leżakować przez te 3 tygodnie bo grozi mi przedwczesny poród ze względu na małą ilość wód .
Ale Ci fajnie że znasz już date cc, ale uważaj na siebie żeby faktycznie nic się nie działo za wcześnie. Który to będzie tc 18.06?
Dziękuje wam dziewczyny za wpłaty, jesteście the-best, dziś laska od wpłat napisała że na konto weszło już ponad 700 zł z czego co najmniej połowa od nas Jesteście wspaniałe.
Ma zrobić zamówienie z Gemini na artykuły higieniczne, witaminy, chusteczki itp.
Na poniedziałek ma ustalić nauczycielka ze szkoły chłopców Kasi jakie Filipek pije mleko obecnie.
Z tego co na razie mi wiadomo dziewczyny z grupy wcześniaków (nie wiem dokładnie co to za grupa chyba jakaś gdzie Kasia pisała za młodu - starszych chłopców) zebrały gotówkę i gotówkę podarowały ojcu.
Co do pomocy zakładam że i w szkole będzie zbiórka i pewnie znajomi staną na wysokości zadania dlatego grubsze rzeczy typu pościel, wózek sobie odpuściłyśmy. Co mniej więcej potrzebowała Kunda a co miała było w naszych postach w głównym wątku na bb i w zakładce wyprawka. Wiem że sąsiadka pożyczyła łóżeczko dla małego, że prała w loveli, że dostała paczkę ubrań.
Piszę to wszystko żebyście miały świadomość że rzeczy które są kupowane są uniwersalne a nie jakieś widzi mi się. Staram się też wklejać zdjęcia by nie było nie porozumień że ktoś żeruje na cudzym nieszczęściu.
Co do dziewczyn które się nie składają, nikt tego od was nie oczekuje i to jest tylko dobra wola, po za tym dla nie których nawet nie duża kwota może mieć duże znaczenie więc nie bierzcie do siebie nic złego.
Co do dziewczyn które wolą poczekać. Ja też chętnie się dołożę i później, np pod koniec wakacji.
Wiadomo, że większość pomocy jest jedno razowa, urodzimy, zajmiemy się połogiem, dzieckiem, chrzcinami, ząbkami, kupkami i innymi cudami więc cześć odpadnie, przestanie pisać lub będzie bardzo mało pisać dojdą też wydatki więc jeśli uda nam się zebrać pod koniec wakacji chętnie też dorzucę dla chłopców coś od siebie
angi-wawa1988
Nogi mi odpadną, drugie podejście do poszukiwania narożnika, chyba trzeciego nie będzie ehhh
Byliśmy dzisiaj w Pułtusku (zaraz napisze tam do jednego salonu obraźliwego maila :/) chodź w sumie zwiedziliśmy 3 salony tam to i tak bez szału. Jest jeden w miarę ale Ł. jest gorszy niż baba więc nom... potem w wawie jeszcze dwa salony. Pojechałam po małą i padam na buzię
Musze jechać na Jagielońską z polecenia Ewy jeśli mnie pamięć nie myli ale dziś już nie dałam rady buuu
Wiecie co... zamówiłam pościel na all dla małego od pana którego nick brzmi kokainakokaina ehhh Ł. siusia po nogach że będzie z białym wypełnieniem :-)
Czeka nas malowanie pokoju a po 10-tym zworze rupiecie do domu wanienke, stelaż, łóżeczko no wsio he he niech tylko mi powie kiedy cc to i torbę spakuje Jeju dziewczyny dacie wiarę że za miesiąc na 100% będę miała małego na rękach )))) ale szał ops jeszcze imię wypadało by wybrać
Byliśmy dzisiaj w Pułtusku (zaraz napisze tam do jednego salonu obraźliwego maila :/) chodź w sumie zwiedziliśmy 3 salony tam to i tak bez szału. Jest jeden w miarę ale Ł. jest gorszy niż baba więc nom... potem w wawie jeszcze dwa salony. Pojechałam po małą i padam na buzię
Musze jechać na Jagielońską z polecenia Ewy jeśli mnie pamięć nie myli ale dziś już nie dałam rady buuu
Wiecie co... zamówiłam pościel na all dla małego od pana którego nick brzmi kokainakokaina ehhh Ł. siusia po nogach że będzie z białym wypełnieniem :-)
Czeka nas malowanie pokoju a po 10-tym zworze rupiecie do domu wanienke, stelaż, łóżeczko no wsio he he niech tylko mi powie kiedy cc to i torbę spakuje Jeju dziewczyny dacie wiarę że za miesiąc na 100% będę miała małego na rękach )))) ale szał ops jeszcze imię wypadało by wybrać
reklama
go0siaczek
ja tez dzis kupilam borowki i truskawki bo takiego smaka mi zrobiłyscie wczoraj ze dzis juz nie popuściłam i pojechalam po truskawkiKupiłam kilo borówek amerykańskich i właśnie pałaszuję z jogurtem (nie całe kilo ofkors).