klaudia81.81
Fanka BB :)
Ja spakuje pojutrze zgodnie z planem dopiero w czerwcu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale tu dziś popołudniu mało aktywnie.
U nas też dziś były truskawki i młode ziemniaczki i młoda kapusta, mniam.
Zrobiłam giga zakupy na gemini, także już w zasadzie wszystko mam. Nawet udało nam się dorwać w tym tygodniu używany hamak do podwójnego wózka i to w naszej dzielnicy, ze 2km od nas. I trochę dziś popracowałam nas torbą do szpitala
Angi dzięki za całe info na temat zbiórki. A o Jagiellońską miałam Cię właśnie pytać Może kiedyś tam w końcu dotrzesz W ogóle to warto przejrzeć oferty producentów i dowiedzieć się, gdzie interesujący Cię model można zobaczyć na żywo, ja tak właśnie zrobiłam i tak trafiłam tam na Jagiellońską, a potem mój brat też tam kupił świetną sofę. A jaki byś chciała ten narożnik i za ile? My też nie możemy imienia wybrać, choć mam przeczucie, że skończy się na Stefanie.
Do jutra
Angi dzięki za info na temat zbiórki, ja również pod koniec wakacji czy kiedy zdecydujecie ponownie mogę zrobić przelew.
A czy masz może jakieś info o stanie zdrowia Filipka?
O nowe zakupy dla dzieci Kasi
Zobacz załącznik 691820Zobacz załącznik 691821Zobacz załącznik 691822Zobacz załącznik 691823
Kupiony został też leżaczek fishera z olx w super stanie cene stargowano do 100 zł
http://olx.pl/i2/oferta/fisher-price-lezaczek-bujaczek-3w1-CID88-ID9ZCOZ.html#:e0407191a4
Ogólnie ponad 700 to było w pt a wcześniej w sumie jeszcze 300 było więc od nas i fb wychodziło ponad 1000 szaaał super