reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam się i ja;-)
Czy to tylko u mnie pogoda dzisiaj byle jaka, niby nie pada, ale słońca to chyba dzisiaj nie zobaczę. Idę z psiurem na spacer, syn nie zdążył, może jakieś truskaweczki upoluję:-). Nocka u mnie też nieciekawa, dzisiaj pobudka na siku o 4:40 i już po spaniu:wściekła/y:.

reklama
U nas pogoda dalej ok. Dzisiaj nawet bardziej słonecznie....a ja siedzę i się uczę, bo jutro mam egzamin. Już chce mieć za sobą, niezależnie od wyniku, żeby już o nim nie myśleć.

zulugulka 5 tyg. szybko zleci. Ja też mam trochę stresa, bo od wczoraj mam skurcze od blizny po cesarce w dół i boli mnie okolica krzyżowa. Staram się odpoczywać, łykam no-spę - dzisiaj mam ból tej okolicy, ale bez skurczy. Jak się nie poprawi do jutra po egzam to jadę na IP.

Przesyłam Wam słoneczko i miłego dnia życzę.

Cześć dziewczyny . Jak wasze samopoczucie ? Ja coraz ciężej się czuje , chociaż brzuch zaczyna mi się obniżać i lepiej oddycham .
17 czerwca idę do szpitala a 18 mam cc :) mała w 34 tygodniu ważyła 2200 , we wtorek mam następną wizytę , już ostatnią przed szpitalem . Plecy mnie bolą , i mam leżakować przez te 3 tygodnie bo grozi mi przedwczesny poród ze względu na małą ilość wód .

Ja się czuję dobrze, w sumie gdyby nie ruchy dziecka, to w ogóle nie czułabym że jestem w ciąży :-D
Tylko psychika czasami szwankuje...

A mi też już ciężko. Spojenie boli, brzuch wysoko ugniata zebra, płuca, żołądek...
Karola zazdroszczę Ci, już tak niedługo się zobaczysz z malutką, i nawet dokładnie wiesz kiedy :-)

mój maluszek dzisiaj jakoś spokojny.. ja jak się nie przemęcze to też czuje się świetnie,plecy nie bolą, siusiu wstaję tylko raz w nocy robić.. czasem co mnie kości miednicy bolą.. a tak jest ok.. no zazdroszcze tym co już niedługo będą tuliły swoje maleństwa.. ja mam jeszcze sporo czasu.. a już bardzo nie mogę się doczekać..
Ale u mnie cisza, dzieci śpią, a ja delekuje się spokojem :)

Hejo. U nas dziś wreszcie cieplej, a ja po aktywnym poranku sobie leżę i klikam.

Ja przelewam teraz dla rodziny Kundy, ale nie ma problemu znowu przelać we wrześniu.

Przez te Wasze skracające się szyjki już mam obsesję, że u mnie też jest coraz gorzej. Przy każdym skurczu się stresuję, hehehe. Z tym opuszczającym się brzuchem to samo, zwłaszcza że zgaga już mnie tak nie męczy. A tu jeszcze kupę czasu do terminu...

Dzięki dziewczyny za kciuki, nie zamierzam za dużo chodzić jak najwięcej leże i mam nadzieję, że dociągnę do tego 36 tygognia. Jak na razie staram się jak najmniej myśleć o szyjce ale kiepsko mi to wychodzi... Na stres jeszcze przyjdzie pora jak 10 pójdę na kontrolę a tam lekarz mi zaśpiewa, że jest jeszcze krótsza...

reklama
Do góry