Thriade pociesze cię my mieliśmy jechać na ten weekend bożego ciala nad morze wszystko już porezerwowane zaliczka zaplacona, a po wizycie u lekarza okazuje sie że moja szyjka ma 16 mm i nie ma szans na ruszanie sie nigdzie. Kurde nastawilam sie już na ten wyjazd wczoraj cały dzień przeryczalam, no ale czego nie robi sie dla małego. Teraz praktycznie cały dzień leze trzymajcie kciuki żebym wytrzymała jeszcze 5 tyg do 36 tc.
reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Thriade pociesze cię my mieliśmy jechać na ten weekend bożego ciala nad morze wszystko już porezerwowane zaliczka zaplacona, a po wizycie u lekarza okazuje sie że moja szyjka ma 16 mm i nie ma szans na ruszanie sie nigdzie. Kurde nastawilam sie już na ten wyjazd wczoraj cały dzień przeryczalam, no ale czego nie robi sie dla małego. Teraz praktycznie cały dzień leze trzymajcie kciuki żebym wytrzymała jeszcze 5 tyg do 36 tc.
Trzymamy &&&&& bedzie dobrze
Trzymamy, trzymamy
go0siaczek
O matko co za szalony dzień. Byłam z mala u pediatry i ma ospę z powiklaniami uszy gardło zawalone. Najbardziej martwi pani doktor ze mała wymiotuje i dała na wszelki wypadek skierowanie do szpitala jak dalej będzie wymiotowac. Ale jest poprawa po lekach apetyt wraca frytki musiałam jej usmażyć trochę pojadla i teraz chrupki wcina zobaczymy co to jutro będzie.
Za jechaliśmy jeszcze do tesco na zakupy i jak mnie na dole brzucha z obu stron zaczęło ciągnąć boleć ze nie mogłam chodzić. Mąż latał po sklepie a ja stałam. ledwo do samochodu doszłam. Jak narazie nie boli.
Tak się przestraszylam...
Chyba naprawdę trzeba zacząć torbę do szpitala pakować
Mnie tez dzis ciagnie na dole brzucha jak wstaje i chodze, mija jak zrobie kilka krokow tak jak bym to rozchodzic musiala. Straszne uczucie chyba sie kosci rozchodza
martyska1223
Martyska a ty jeszcze w tym zusie siedzisz
Jak wyszłam z tamtąd po 1,5 godziny .. to myślałam że mózg mi wyparuje .. :-)
I dowiedziałam się tyle, że 10.05 dostałam pieniądze normalnie za okres od 10.04-10.05 a wczoraj przelali mi pieniądze za 11.05-30.05 .. masakra jakaś. Raz normalnie pełna wypłata przychodzi a raz dzielą i motają.,
Ja dzisiaj od 2 nie spie, pewnie będzie tak, że zjem śniadanie i padne ale teraz puki co koczuje i marze o omlecie z białym serem i jagodami I wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze ? że jak na złość nie mam białego sera
Miłego dnia kochane
Aaa miałam jeszcze zapytać, czy któraś z was zamawiała jakieś ciuchy lub bielizne ze strony bonprix ? Wiecie coś na temat jakości i rozmiarów ?
Klara171
Martyśka -dobrze ,że wypłacają ....mi w poprzedniej ciazy wypłacili wszystko hurtem ...po 6 mcach ....
jakaś masakryczna noc- nie mogłam zasnąć,jak padłam obudziłam się na siku o 3 i nie mogłam zasnąć do 6...jak zasnęłam ,to zadzwonił budzik ,bo Młody do szkoły.I jeszcze byłam strasznie głodna w nocy, aż mi burczało.
chyba pójde spać
Moja Mama zamawia z bonprixa, jest zadowolona ,rozmiarowo przeważnie rozmiar zawyżony ,czasem dwa ( zwłaszcza jak materiał podatny )Mam nosi spodnie 46-48 bonprixowe 44 są na nia ok ...
jakaś masakryczna noc- nie mogłam zasnąć,jak padłam obudziłam się na siku o 3 i nie mogłam zasnąć do 6...jak zasnęłam ,to zadzwonił budzik ,bo Młody do szkoły.I jeszcze byłam strasznie głodna w nocy, aż mi burczało.
chyba pójde spać
Moja Mama zamawia z bonprixa, jest zadowolona ,rozmiarowo przeważnie rozmiar zawyżony ,czasem dwa ( zwłaszcza jak materiał podatny )Mam nosi spodnie 46-48 bonprixowe 44 są na nia ok ...
Jak wyszłam z tamtąd po 1,5 godziny .. to myślałam że mózg mi wyparuje .. :-)
I dowiedziałam się tyle, że 10.05 dostałam pieniądze normalnie za okres od 10.04-10.05 a wczoraj przelali mi pieniądze za 11.05-30.05 .. masakra jakaś. Raz normalnie pełna wypłata przychodzi a raz dzielą i motają.,
Ja dzisiaj od 2 nie spie, pewnie będzie tak, że zjem śniadanie i padne ale teraz puki co koczuje i marze o omlecie z białym serem i jagodami I wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze ? że jak na złość nie mam białego sera
Miłego dnia kochane
Aaa miałam jeszcze zapytać, czy któraś z was zamawiała jakieś ciuchy lub bielizne ze strony bonprix ? Wiecie coś na temat jakości i rozmiarów ?
Ja zamawiam bardzo często. Lubie od nich rzeczy. Co do jakości patrze zawsze na opinie o produkcie bo czasem zdarzy się coś ze słabego materiału. Co do rozmiarów są raczej zawyżone. Ja noszę rozm 38/40 a 36 zawsze było dobre a nawet nie raz luźne.
U mnie dzisiaj nareszcie piękne słońce! Aż żyć się chce. Biorę się za pranie ostatnich rzeczy dla małej Dzisiaj wieczór mam wizytę w szpitalu u położnej, żeby zapoznać siebie i męża z oddziałem planujemy poród rodzinny i polozna zaproponowała spotkanie żeby mąż się obeznal heh boje się ze jeszcze bardziej się wystraszy hehe
reklama
hej u nas dziś też słoneczko świeci ale my jeszcze w domku się kurujemy..
ja dzisiaj poleżałam do 8, dawno tak dobrze nie miałam..:-) dzieci póki co bawią się:-)
zulugulka! trzymam kciuki byś jeszcze te kilka tygodni wytrzymała, a wakacje sobie z maluszkiem odbijecie
ja dzisiaj poleżałam do 8, dawno tak dobrze nie miałam..:-) dzieci póki co bawią się:-)
zulugulka! trzymam kciuki byś jeszcze te kilka tygodni wytrzymała, a wakacje sobie z maluszkiem odbijecie