klaudia81.81
Fanka BB :)
Ja zrobilam dla mamy sesje zdjeciowa ze starszakiem i brzuszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka dziewczyny
Moja mała dostała 4 dziwne krostki nie wiem czy ospę nie będzie miała bo od 3 tygodni w przedszkolu panuje. Zostaje w domu zobaczymy czy coś się rozwinie.
Pytanko jeżeli ja miałam ospę to jest to groźne dla mnie w ciazy czy nie?
cicho i spokojnie na forum no ale wszystkie pewnie zajęte już przygotowaniami na przyjście na świat bobasków no i na dworze ciepło więc szkoda siedzieć przy kompie w niedzielę podobno około 30 stopni a my mamy komunię ;-)
ja mamie dałam czekoladki nie ma głowy w tym roku do szukania prezentów a chyba ważniejsza pamięć i to że mamy swoje kochamy.........
miałam kupować komodę lub szafę bo nie mam gdzie trzymać ciuszków i gadżetów małej ale znalazłam w warsztacie taty bieliźniarkę która kiedyś stała w domu ale po remoncie wylądowała tam wygląda takZobacz załącznik 690849
postanowiłam pomalować ją na biało bo łóżeczko też będzie białe wymienię uchwyty i myślę że będzie akurat :-)