reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

A ja Wam zazdroszcze ze wogole macie jakis wybor... ja ostatnio rodzilam w szpitalu gdzie mielismy jeden prysznic na dwa oddzialy...

reklama
Olga na Inflanckiej tez sa super warunki i nie jest źle. Ja przynajmniej zadowolona byłam, ale wiadomo ile rodzących tyle opinii. Stamtąd nie odsyłają. Wszystko zależy od tego ile rodzących bedzie.

Olga na Inflanckiej tez sa super warunki i nie jest źle. Ja przynajmniej zadowolona byłam, ale wiadomo ile rodzących tyle opinii. Stamtąd nie odsyłają. Wszystko zależy od tego ile rodzących bedzie.

no właśnie o Inflanckiej to słyszałam, że nikogo nie odsyłają, więc jak w św. Zofii nie będzie miejsca, to Inflancka jest moim drugim wyborem.

Wiesz ja tam leżałam i na patologii ciazy i pojechałam tam do porodu, który niestety zakończył sie cc, a właściwie nawet sie nie rozpoczął... Także nic z własnych doświadczeń nie moge napisać o porodzie sn tam, jednak warunki sa naprawdę świetne. Fakt ze na noworodkowym jest sie zdanym całkowicie na siebie, ale teraz to chyba wszedzie tak jest.

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczyny :)
Moja mała dostała 4 dziwne krostki nie wiem czy ospę nie będzie miała bo od 3 tygodni w przedszkolu panuje. Zostaje w domu zobaczymy czy coś się rozwinie.
Pytanko jeżeli ja miałam ospę to jest to groźne dla mnie w ciazy czy nie?

reklama
Tez tak myślę że raczej nic mi i dziecku nie grozi :) jeżeli ja bardziej wyspie to trzeba do lekarza jechać czy stosuje się tylko maść na te krostki?

Tez bym wypiła takiego shaka :D

Dzisiaj dzień mamy trzeba jechać po jakieś kwiatki :D

Do góry