klaudia81.81
Fanka BB :)
U mnie ma czesto czkawke i nie wiem dlaczego ale jest to dla mnie bardzo nieprzyjemne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie tez pogoda beznadziejna leje i leje ciesze sie ze wczoraj bylam zalatwic uznanie ojcostwa juz mam jeden papierek z glowy :-) co do spania to ja dzis strasznie zle spalam maly dostal o 2 w nocy czkawke takie dziwne uczucie pierwszy raz mu sie to zdarzylo i mam nadzieje ze ostatni.
takie truskawki tez bym sobie zjadal ale u mnie nie ma a w taka pogode daleko sie nie zapuszczam bo mi sie nie chce.
Jutro w koncu wizyta cieakwe ile juz wazy maly brzdac
U mnie ma czesto czkawke i nie wiem dlaczego ale jest to dla mnie bardzo nieprzyjemne uczucie
Ale czkawka jest potrzebna maluchom,w brzuchu to jedyny sposób na ćwiczenie płuc
u mnie tez pogoda beznadziejna leje i leje ciesze sie ze wczoraj bylam zalatwic uznanie ojcostwa juz mam jeden papierek z glowy :-) co do spania to ja dzis strasznie zle spalam maly dostal o 2 w nocy czkawke takie dziwne uczucie pierwszy raz mu sie to zdarzylo i mam nadzieje ze ostatni.
takie truskawki tez bym sobie zjadal ale u mnie nie ma a w taka pogode daleko sie nie zapuszczam bo mi sie nie chce.
Jutro w koncu wizyta cieakwe ile juz wazy maly brzdac