reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

mi nie twardnieje tylko wtedy kiedy mały sie wypina plecy albo dupkę i wtedy w jednym miejscu twarde mam

Mnie za to dziś tak okropny ból brzucha złapał do tego plecy jeszcze rozbolały ledwo doszłam do kuchni po no spe ( ból jak na mega @)
Na szczęście przeszło

reklama
mi twardnieje wieczorami przeważnie i tez w jednym miejscu przewaznie nad pepkiem tam gdzie wypycha nogami, czasem tak mocno ze az boli mnie to :crazy:

dolarganu nie polecam i raczej już go nie podają, bo to znieczulenie na bazie opioidów, pochodna morfiny, które może zmieniać świadomość i jego stosowanie wymaga stałego monitorowania kobiety i dziecka.

my wczoraj byliśmy ze znajomymi i ich małą na spacerze i na lodach. w ogóle w lasku bielańskim jest zakaz wprowadzania psów, a jakieś trzy starsze kobiety miały psy puszczone luzem (bez smyczy, bez kagańca) i jak moja przyjaciółka zwróciła uwagę, że tu nie wolno i prosi, żeby wzięły psy na smycz, to kobiety zaczęły nas wyzywać od "kretynek" i "kazały się spieprzać", a potem twierdziły, że skoro nam pies przeszkadza, to im przeszkadzamy my i dziecko... /:

Dolargan jeszcze podają, przynajmniej u mnie. Ja przy pierwszym porodzie dostałam dolargan ale skutków żadnych nie odczulam. Ani na plus, ani na minus.

reklama
hej.. ale tutaj spokojnie.. korzystacie pewnie z pogody :) ja zaraz idę spać bo choróbsko nadal mnie męczy..
Mi też czasem twardnieje brzuch, głownie wieczorem albo jak się przemęcze..

Do góry