reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

To jest nic... mi sie trzy dni tu snilo ze urodzilam czarne dziecko :D

Hahaha, wyszłam do sklepu i stoję akurat w kolejce do kasy i czytam wasze posty, ale po twoim parsknelam śmiechem na cala kolejkę :D aż się ludzie obrocili :D
U mnie w domu połowa rzeczy już rozłożonych, ogarnę co nie co na mieście i wracam robić dalej - aktualnie wygląda to tak :

Załączniki

• 1431592397199.jpg
    1431592397199.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 84
  • 1431592412315.jpg
    1431592412315.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 84
  • 1431592427673.jpg
    1431592427673.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Łaaaaaaaaa
dziewczyny!!! Przerażacie mnie!!!!! Wy już wszystko gotowe macie, a u mnie nic!!!! W poniedziałek remont się zaczyna i dopiero w czerwcu będę przygotowywać rzeczy!!! Jezuuuu a jak nie zdążę???

Łaaaaaaaaa
dziewczyny!!! Przerażacie mnie!!!!! Wy już wszystko gotowe macie, a u mnie nic!!!! W poniedziałek remont się zaczyna i dopiero w czerwcu będę przygotowywać rzeczy!!! Jezuuuu a jak nie zdążę???

Nie jesteś sama... Ja mam zaledwie kilka komplecików dla małej wiszą sobie w szafie,wózek i łóżeczko w piwnicy iiii ogólnie wieeelki bałagan w domu

martyśka ale arsenał aż mnie zawstydziłaś ;-) a ten ból spojenia co o nim piszecie to jak konkretnie się objawia bo mnie też od kilku tygodni szczególnie z lewej tak na samym dole brzucha nad pachwiną boli jak się przewracam z boku na bok w nocy to o to chodzi ??? czy coś innego mi jest ..............

a ja jaki miałam koszmar mój bobas coraz bardziej się rozpychała w pewnym momencie aż poczułam jego rączkę jak moją rękę łapie a potem ta rączka coraz większa i większa aż z brzucha wyszła no normalnie koszmar jakiś :szok: no i zgaga nocna też byłą u mnie to już chyba norma niestety :no:

a propos ciśnienia jaki macie puls ??? bo ja ciśnienie mam dość niskie 100/60 a zdarza mi się ze czuje się jakoś słabo i jak wtedy zmierzę to przy niskim ciśnieniu puls mam 120/130 aż taki piorunek na ciśnieniomierzu się pojawia (od razu mówię że mierzę w stanie spoczynku nie po jakimś wysiłku.).............

Michalina zdążysz ze wszystkim tylko będzie troszkę ciężej, u mnie remont właśnie się się skończył i też zaczynam dopiero myśleć o praniu, układaniu itd:tak:

a propos ciśnienia jaki macie puls ??? bo ja ciśnienie mam dość niskie 100/60 a zdarza mi się ze czuje się jakoś słabo i jak wtedy zmierzę to przy niskim ciśnieniu puls mam 120/130 aż taki piorunek na ciśnieniomierzu się pojawia (od razu mówię że mierzę w stanie spoczynku nie po jakimś wysiłku.).............

wysoki puls przy niskim ciśnieniu jest normalny. Rozmawiałam o tym kiedyś z kardiologiem. Ciśnienie jest niskie wiec serce musi te krew częściej pompowac, żeby wszędzie doszła. A w ciazy tej krwi jest jeszcze więcej, więc większy wysiłek dla serca. Ja mam ciśnienie często niecałe 110 na 80 i puls przy tym 90. Poza tym jak, jak mierzysz i się tym przejmujesz to podświadomie ten puls ci skacze.

etam, pitolą z tym tyciem. ja przytyłam w sumie 12 kg i nie mam ze spojeniem problemów, a też mi lekarz jęczy, że za dużo tyję.
planowałam iść na pocztę, a tu deszcz zaczął lać /: no fantastycznie...

chora jestem - pierwszy raz od bardzo dawna cos mnie wzięło....pewnie mnie stare babska z autobusu przeklęły ,bo jak ostatnio jechałam i pan ustąpił mi miejsce to któraś wystartowała ,a pan stanowczo ją zatrzymał mówiąc,że to miejsce jest wolne dla tej pani w ciazy....babsko miało wzrok zabójczy.....
także śpię,smarlam i cierpie ,bo prawie niczego z mojego zestawu leków nie moge wziać....trudno samo przyszło ,samo pójdzie ;)

poza tym byłam na wizycie -mam zrobic badanie doplerowskie pępowiny -z racji wieku mego szacownego ...i jak będzie nie tak to ciąża szybciej dla mnie sie skończy ....mój Żabek jest strasznym łobuzem -bo kopał w głowicę usg i nie dało sie nóg pomierzyć ;)
poza tym jak u wielu z was wyniki na łeb na szyje zwłaszcze hemoglobina -więc i tym razem nie uniknęłam żelaza
mi na razie z dolegliwości to sie troche gorzej oddycha -ale to też związane poniekąd z moja wadą serca...poza tym w zasadzie wszystko super -nawet siku nie chodze w nocy ;)
miłego dalszego dnia :)

reklama
A ja wlasnie mam niskie cisnienie i puls tez bardzo niski. 100/60 i plus 70. Nie wiem dlaczego. Przed ciaza przewaznie cisnienie mialam podwyzszone.

Do góry