reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ja przez aplikacje też nie moge wejść na wątek zamknięty dopiero na komputerze. U góry strony jest taki kwadracik z napisem GRUPY + klikam tam i mam grupe do której przyjęłam zaproszenie.
Ja po śniadanku przyszykuje sobie obiad i lece do szpitala odwiedzić koleżanke i malutkiego dawidka.. oj jeszcze 2,5 msc i tez nas to czeka ! :tak::tak:

Aa.. już mam dość mojej alergi.. oczy zaropiałe, swędzą. Makabra jakaś ;/ Musze podejść dzisiaj do kosmetyczki żeby sciągnęła mi sztuczne rzęsy bo prędzej je sobie sama wyrwe :eek:

Cześć. Ja siedzę na glukozie . Jeszcze 30 min.
Kati83 co z Enter? Czemu ona w szpitalu jest? Mam nadzieję, że wszystko w porządku.

cześć dziewczyny, jak tam środa? ja mam dziś ambitne plany trochę rzeczy jeszcze posprzątać, ale zobaczymy jak to wyjdzie. wczoraj ugotowałam zupę-krem z cukinii i marchewki, upiekłam ciasto marchewkowe i w sumie nic więcej nie osiągnęłam /:

Dziewczyny jak Wy liczycie tygodnie ciąży ? Bo tak Was czytam i czytam i widzę że piszecie że jak zaczyna Wam się 27 tydzień tzn że to jest 28 ?? Ja liczę chyba trochę inaczej to ... w sobotę mam 30 tydzień tzn że jest 30 a nie 31 .. albo się mylę...
W sobotę kończysz 30 tygodni, wiec zaczynasz 31. tydzień. Wiec masz skończone 30 tygodni w sobotę, a jesteś w tygodniu 31. Ja skonczylam 27 tygodni to logicznie jestem teraz w 28. który trwa do czwartku.

cześć dziewczyny, jak tam środa? ja mam dziś ambitne plany trochę rzeczy jeszcze posprzątać, ale zobaczymy jak to wyjdzie. wczoraj ugotowałam zupę-krem z cukinii i marchewki, upiekłam ciasto marchewkowe i w sumie nic więcej nie osiągnęłam /:
Idę na pilates, a potem mam kilka rzeczy do załatwienia, ale raczej lajcik

Ja dziś niewyspana, rano miałam pobranie krwi, a tak ciężko mi się wstawało.... dobrze, że mąż dziś ma do pracy więc razem wstaliśmy, bo jak on by nie wstawał to ja chyba też bym nie dała rady :) ale dziś trafiłam na doświadczoną starszą pielęgniarkę i jedno wkłucie i poszło :p a dziś na grupę krwi i morfo miałam, to 3 duże probówki :szok: z dłoni by nie nakapało :-) o 14 wyniki :) teraz muszę dokończyć poprawki do pracy i odesłać promotorce, wrrrr nawymyślała nowości, a ja teraz nie mam jak latać po urzędach i szukać danych :no:

hej
ja dziś bez humoru...
mały kaszle i katar ma meeega a ja jestem meeega wkurzona na baby z p-la za ten niby "spacer" w tym wietrze w poniedziałek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba od września będzie ze mną w domu bo jak mi przynosił bedzie przeziebienia to ja z tym noworodkiem (odpukać) do szpitala pojade!!!

Gurek Enter po wizycie poniedziałkowej musiała się zgłosić na oddział bo malutka jej siedziała mocno na szyjce (chyba się skracała) na razie nic więcej nie wiem. Jak coś bedę wiedzieć to Wam napiszę.

Dziewczyny na razie tego głównego wątku nie robimy zamknietego - doszłyśmy do tego razem że po porodzie to zrobimy. Na zamkniety wchodzi sie przez grupy jak piszą dziewczyny ale jak z tel to nie wiem bo nie lubię korzystać z tej opcji. Musi któraś mama opisać co korzysta z tego. Jak macie problem napiszcie mi pw bo nie chce sie tu rozpisywać o tym.

Cześć Dziewczyny, kciuki za zdrowie Enter i jej maleństwa. Pewnie musi leżeć przy skracającej się szyjce.
U nas dziś trzecie zajęcia w szkole rodzenia. Tymczasem biorę się za pracę. Od 4 maja przychodzi moja zastępczyni i jutro nareszcie jadę oddać komputer do firmy. Koniec z pracą w domu :-)

Odnośnie kopniaków to córa intensywnie się porusza, ale cały czas ruchy te czuje na granicy pępka. Czasami tylko czuję jej główkę na wysokości żeber, a to stąd, że mamy ułożenie pośladkowe.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam jutro zastrzyk Anty-D...
W pupe...
Czarno to widze...
Bardzo bola mnie miesnie na samym dole po prawej stronie...Mam problem żeby z pozycji lezacej przyjść na siedzaca...
Ogrzewanie centralne mi nie działa i ciepłej wody też nie
mam...:-S
Życie jest urocze :-D
Powodzenia Enter i mam nadzieje dziewczyny ze macie lepiej niż ja ;-)

Do góry