wichurka82
Fanka BB :)
Karolina to większego znaczenia nie ma. W szpitalu przeważnie pytają o skończone tygodnie ciazy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sobotę kończysz 30 tygodni, wiec zaczynasz 31. tydzień. Wiec masz skończone 30 tygodni w sobotę, a jesteś w tygodniu 31. Ja skonczylam 27 tygodni to logicznie jestem teraz w 28. który trwa do czwartku.Dziewczyny jak Wy liczycie tygodnie ciąży ? Bo tak Was czytam i czytam i widzę że piszecie że jak zaczyna Wam się 27 tydzień tzn że to jest 28 ?? Ja liczę chyba trochę inaczej to ... w sobotę mam 30 tydzień tzn że jest 30 a nie 31 .. albo się mylę...
Idę na pilates, a potem mam kilka rzeczy do załatwienia, ale raczej lajcikcześć dziewczyny, jak tam środa? ja mam dziś ambitne plany trochę rzeczy jeszcze posprzątać, ale zobaczymy jak to wyjdzie. wczoraj ugotowałam zupę-krem z cukinii i marchewki, upiekłam ciasto marchewkowe i w sumie nic więcej nie osiągnęłam /:
cześć dziewczyny, jak tam środa? ja mam dziś ambitne plany trochę rzeczy jeszcze posprzątać, ale zobaczymy jak to wyjdzie. wczoraj ugotowałam zupę-krem z cukinii i marchewki, upiekłam ciasto marchewkowe i w sumie nic więcej nie osiągnęłam /: