reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

No bardzo mozliwe ze jakas podrobka... nie znam sie na tyle zdby stwierdzic. Metki sa itd ale ta dlugosc to cos podejrzana..

a metki masz całe czy wycięte? bo w outletach często wycinają nazwę marki. zapytaj sprzedawcę o możliwość zwrotu, a jak odmówi, to powiedz, że chcesz w takim razie złożyć reklamację. zrób zdjęcie dokąd Ci sięga, bo na modelce ewidentnie jest przed kolano, więc o ile nie masz 150 cm wzrostu, to jakaś lipa. możesz też zmierzyć i porównać z wymiarami na aukcji.

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Czy teraz my jestesmy na zamkniętym czy nie? Bo wiadomosc dostałam, a ja tylko przez tel wchodzę i nie ma takich możliwości jak przez komp. i nie wiem...

Witam Was :) Jak się czujecie ?
W sobotę zaczynamy 30 tydzień a już w piątek po miesiącu zobaczę swojego maluszka , jupii już się nie możemy doczekać ;)
Mała kopie jak szalona a punkt 5 rano daje mocno o sobie znać

reklama
Dziewczyny jak Wy liczycie tygodnie ciąży ? Bo tak Was czytam i czytam i widzę że piszecie że jak zaczyna Wam się 27 tydzień tzn że to jest 28 ?? Ja liczę chyba trochę inaczej to ... w sobotę mam 30 tydzień tzn że jest 30 a nie 31 .. albo się mylę...

Do góry