Nie lepiej zwrócić albo wymienić?Ja tez bynaniej syndromu wicia nie mam....
Kiecka zmierzona i coz... mam do sprzedania sukienke maternity Asos xl za polowe ceny... :/
reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
Ładna kiecka, może obciąć można??? Ja z neta zazwyczaj mam to samo, obcinam albo zamawiam mini to dla mnie jest ok ja ostatnio na targu sobie zakupiłam fajną sukienkę różową w czarne grochy z lejącego materiału, o rozmiar większą i brzuch do końca powinien się zmieścić, ale nie zrobiłam jeszcze zdjęcia
ewelak
Zosinkowa Mama
Enter Dawaj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała!
Kati My przeprowadzamy się z 45 na 70m- dokładnie 64 ale dochodzi przedpokój dodany do mieszkania( na szczęście za niego nie dopłacamy ;-)). Te nasze 45 m chcemy wynająć, bo wszyscy nam odradzają sprzedaż. Najgorsze będzie opłacanie dwóch mieszkań- w nowym trzeba zrobić remont żebyśmy mogli się wprowadzić. Nie chce mi się o tym myśleć
Kati My przeprowadzamy się z 45 na 70m- dokładnie 64 ale dochodzi przedpokój dodany do mieszkania( na szczęście za niego nie dopłacamy ;-)). Te nasze 45 m chcemy wynająć, bo wszyscy nam odradzają sprzedaż. Najgorsze będzie opłacanie dwóch mieszkań- w nowym trzeba zrobić remont żebyśmy mogli się wprowadzić. Nie chce mi się o tym myśleć
Thriade dzięki :-) jakoś damy radę obyśmy tylko zdążyli się wprowadzić zanim urodzę
Nati a długo załatwialiście formalności? macie kredyt? jeśli można z jakiego banku? U nas najkorzystniejszy był BGŻ
Kagusia sorki ale geodeci też powinni odpowiadać za swoją pracę powinien to zrobić w ramach reklamacji
Ewczis dobrze, ze wszystko ok :-)
Kunda dobrze, ze ustalone :-) a Ty pisałaś, ze masz mozliwość szybciej urodzić, to teraz ok? czy też zagrożenie nadal jest?
Michasia a ja prawie pół pojemnika lodów litrowych ;-) ale depresją bym tego nie nazwała
Enter kobitko trzymam kciuki, napisz jak będziesz coś wiedzieć
Klaudia oooo to kicha a ile zapłaciłaś?
Martyska ja znów czuję akby mega opuchnięte wargi sromowe, nie pamiętam czy w 1 ciąży tak miałam.... też niekomfortowo, ale jak Ciebie podczas stosunku boli to chyba bym się zaniepokoiła...
dziewczyny a ja bym już układała wszystko w nowym mieszkanku a tu trzeba czekać.... buuuuuuu
Ewelak ale wiesz wynajem będziecie mieć na ratę fakt mieszkanie to dobry interes jak w dobrym miejscu jest.
Mati maruda poszedł spać i śpi już godzinkę a ja ide smażyć kotlety, dziś schabowe... wieki nie jadłam.... ;-)
Nati a długo załatwialiście formalności? macie kredyt? jeśli można z jakiego banku? U nas najkorzystniejszy był BGŻ
Kagusia sorki ale geodeci też powinni odpowiadać za swoją pracę powinien to zrobić w ramach reklamacji
Ewczis dobrze, ze wszystko ok :-)
Kunda dobrze, ze ustalone :-) a Ty pisałaś, ze masz mozliwość szybciej urodzić, to teraz ok? czy też zagrożenie nadal jest?
Michasia a ja prawie pół pojemnika lodów litrowych ;-) ale depresją bym tego nie nazwała
Enter kobitko trzymam kciuki, napisz jak będziesz coś wiedzieć
Klaudia oooo to kicha a ile zapłaciłaś?
Martyska ja znów czuję akby mega opuchnięte wargi sromowe, nie pamiętam czy w 1 ciąży tak miałam.... też niekomfortowo, ale jak Ciebie podczas stosunku boli to chyba bym się zaniepokoiła...
dziewczyny a ja bym już układała wszystko w nowym mieszkanku a tu trzeba czekać.... buuuuuuu
Ewelak ale wiesz wynajem będziecie mieć na ratę fakt mieszkanie to dobry interes jak w dobrym miejscu jest.
Mati maruda poszedł spać i śpi już godzinkę a ja ide smażyć kotlety, dziś schabowe... wieki nie jadłam.... ;-)
klaudia81.81
Zaplacilam 99 zl...
michasia30
Sukienka piękna... At ze sięga ci do połowy lydki to nie koniec świata,jak mówią dziewczyny duzy obcas załatwi sprawę.Tylko koniecznie NIE takie jak ma modelka-niepotrzebnie skracaja sylwetke.Ja osobiście lubie taka długość,zawsze ubieram do tego mega szpilki a mam tylko 166cm i czuje się jak "rozwazna,sexi,romantyczna "hłe Hłe.
A jak nadal nie czujesz się pewnie to wygogluj sobie obrazy i podpatrz dodatki ibrodzaj butow. No!
A jak nadal nie czujesz się pewnie to wygogluj sobie obrazy i podpatrz dodatki ibrodzaj butow. No!
klaudia81.81
Ale wogole zle w niej wygladam naprawde :/ nie pojde w niej nie ma opcji
michasia30
To tylko przykłady!!!Sukienka piękna... At ze sięga ci do połowy lydki to nie koniec świata,jak mówią dziewczyny duzy obcas załatwi sprawę.Tylko koniecznie NIE takie jak ma modelka-niepotrzebnie skracaja sylwetke.Ja osobiście lubie taka długość,zawsze ubieram do tego mega szpilki a mam tylko 166cm i czuje się jak "rozwazna,sexi,romantyczna "hłe Hłe.
Załączniki
michasia30
Dziewczyny wyrzucilo mnie z aplikacji i nie mogę się zalogować... Jak wpusuje nickname i haslo to od razu wrzuca mnie na rejestracje. Co jest?
reklama
KATI My załatwialismy formalności przez doradcę kredytowego, super sprawa. Złożyliśmy wniosek do 3 banków PKO, Getin Bank i Pekao SA. Chcieliśmy wziąć z PKO bo mysleliśmy, że dadzą nam dobrą ofertę bo korzystaliśmy kupę lat z ich banku i mieliśmy dobrą historię kredytową. Wszystkie 3 banki się zgodziły, a że zaufanie mieliśmy do naszego to z nim podpisaliśmy umowę przedwstępną, zawieźliśmy papiery i spisaliśmy akt notarialny wstępny z developerem i właciliśmy zaliczkę. Analizowanie papierów u nich trwało bardzo długo chyba ze 2-3 miesiące, po czym nagle nam odmówili kredytu tak bez powodu, a my zostaliśmy na lodzie z podpisaną umową na mieszkanie a bez kasy.... Więc nic tylko modlić zaczęliśmy się, żeby któryś z tych dwóch pozostałych banków sie zgodził drugi raz, ale udało się tutaj już czekalismy kilka dni na decyzję, wzięliśmy z Pekao SA i jesteśmy bardzo zadowoleni. U nas podejrzewam było trochę więcej papierologi bo nasze mieszkanie było w trakcie budowy i potrzebne były kontrole rzeczoznawcy z banku kilkakrotne, przelewy w transzach z banku do dewelopera ale bank robil tylko to co musiał, nic się nie czepial, nie zmuszał do dodatkowych ubezpieczeń itd. Bo z PKO to już nigdy nie chcę mieć nic wspólnego, znajoma pracuje w ich banku a sama kredyt na dom wzięła z innego no a to chyba o czymś świadczy. A w Pekao kilku znajomych też ma kredyt i też są zadowoleni