reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ładna kiecka, może obciąć można??? Ja z neta zazwyczaj mam to samo, obcinam albo zamawiam mini to dla mnie jest ok :p ja ostatnio na targu sobie zakupiłam fajną sukienkę różową w czarne grochy z lejącego materiału, o rozmiar większą i brzuch do końca powinien się zmieścić, ale nie zrobiłam jeszcze zdjęcia :p

Enter Dawaj koniecznie znać jak będziesz coś wiedziała!

Kati My przeprowadzamy się z 45 na 70m- dokładnie 64 ale dochodzi przedpokój dodany do mieszkania( na szczęście za niego nie dopłacamy ;-)). Te nasze 45 m chcemy wynająć, bo wszyscy nam odradzają sprzedaż. Najgorsze będzie opłacanie dwóch mieszkań- w nowym trzeba zrobić remont żebyśmy mogli się wprowadzić. Nie chce mi się o tym myśleć :-D:-D

Thriade dzięki :-) jakoś damy radę obyśmy tylko zdążyli się wprowadzić zanim urodzę:eek:
Nati a długo załatwialiście formalności? macie kredyt? jeśli można z jakiego banku? U nas najkorzystniejszy był BGŻ
Kagusia sorki ale geodeci też powinni odpowiadać za swoją pracę powinien to zrobić w ramach reklamacji
Ewczis dobrze, ze wszystko ok :-)
Kunda dobrze, ze ustalone :-) a Ty pisałaś, ze masz mozliwość szybciej urodzić, to teraz ok? czy też zagrożenie nadal jest?
Michasia a ja prawie pół pojemnika lodów litrowych ;-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale depresją bym tego nie nazwała :-D
Enter kobitko trzymam kciuki, napisz jak będziesz coś wiedzieć
Klaudia oooo to kicha a ile zapłaciłaś?
Martyska ja znów czuję akby mega opuchnięte wargi sromowe, nie pamiętam czy w 1 ciąży tak miałam.... też niekomfortowo, ale jak Ciebie podczas stosunku boli to chyba bym się zaniepokoiła...
dziewczyny a ja bym już układała wszystko w nowym mieszkanku a tu trzeba czekać.... buuuuuuu
Ewelak ale wiesz wynajem będziecie mieć na ratę fakt mieszkanie to dobry interes jak w dobrym miejscu jest.

Mati maruda poszedł spać i śpi już godzinkę a ja ide smażyć kotlety, dziś schabowe... wieki nie jadłam.... ;-)

Sukienka piękna... At ze sięga ci do połowy lydki to nie koniec świata,jak mówią dziewczyny duzy obcas załatwi sprawę.Tylko koniecznie NIE takie jak ma modelka-niepotrzebnie skracaja sylwetke.Ja osobiście lubie taka długość,zawsze ubieram do tego mega szpilki a mam tylko 166cm i czuje się jak "rozwazna,sexi,romantyczna "hłe Hłe.
A jak nadal nie czujesz się pewnie to wygogluj sobie obrazy i podpatrz dodatki ibrodzaj butow. No!

Sukienka piękna... At ze sięga ci do połowy lydki to nie koniec świata,jak mówią dziewczyny duzy obcas załatwi sprawę.Tylko koniecznie NIE takie jak ma modelka-niepotrzebnie skracaja sylwetke.Ja osobiście lubie taka długość,zawsze ubieram do tego mega szpilki a mam tylko 166cm i czuje się jak "rozwazna,sexi,romantyczna "hłe Hłe.
A jak nadal nie czujesz się pewnie to wygogluj sobie obrazy i podpatrz dodatki ibrodzaj butow. No!
To tylko przykłady!!!

Załączniki

• bizuu-R1.jpg
    bizuu-R1.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 08-Oscar-de-la-Renta-03.jpg
    08-Oscar-de-la-Renta-03.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 57
Dziewczyny wyrzucilo mnie z aplikacji i nie mogę się zalogować... Jak wpusuje nickname i haslo to od razu wrzuca mnie na rejestracje. Co jest?

reklama
KATI My załatwialismy formalności przez doradcę kredytowego, super sprawa. Złożyliśmy wniosek do 3 banków PKO, Getin Bank i Pekao SA. Chcieliśmy wziąć z PKO bo mysleliśmy, że dadzą nam dobrą ofertę bo korzystaliśmy kupę lat z ich banku i mieliśmy dobrą historię kredytową. Wszystkie 3 banki się zgodziły, a że zaufanie mieliśmy do naszego to z nim podpisaliśmy umowę przedwstępną, zawieźliśmy papiery i spisaliśmy akt notarialny wstępny z developerem i właciliśmy zaliczkę. Analizowanie papierów u nich trwało bardzo długo chyba ze 2-3 miesiące, po czym nagle nam odmówili kredytu tak bez powodu, a my zostaliśmy na lodzie z podpisaną umową na mieszkanie a bez kasy.... Więc nic tylko modlić zaczęliśmy się, żeby któryś z tych dwóch pozostałych banków sie zgodził drugi raz, ale udało się tutaj już czekalismy kilka dni na decyzję, wzięliśmy z Pekao SA i jesteśmy bardzo zadowoleni. U nas podejrzewam było trochę więcej papierologi bo nasze mieszkanie było w trakcie budowy i potrzebne były kontrole rzeczoznawcy z banku kilkakrotne, przelewy w transzach z banku do dewelopera ale bank robil tylko to co musiał, nic się nie czepial, nie zmuszał do dodatkowych ubezpieczeń itd. Bo z PKO to już nigdy nie chcę mieć nic wspólnego, znajoma pracuje w ich banku a sama kredyt na dom wzięła z innego no a to chyba o czymś świadczy. A w Pekao kilku znajomych też ma kredyt i też są zadowoleni :)

Do góry