reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja piore w 40 stopniach.

Mi też w weekend z jednej piersi siara poleciała w nocy i w dzień i teraz cisza :D

Karolinka przeziębienie?

Ja zaraz jadę do dentysty :(
Tydzień temu z córką byłam u dentysty na gazie i udało się dwa ząbki są zrobione jupppi ale się ciesze ze jest jakiś sposób :D ale była gadatliwa po tym zabiegu hihi
W środę mam wizytę myślę że zrobi usg bo małej juz długo nie widziałam.
Idę się szykować miłego dnia :)

reklama
Patka ja też idę w środę na wizytę, doczekać się już nie mogę:-) Właśnie wróciłam z morfologii, kolejka niesamowita przeszło godzine w niej stalam, aż mi sie słabo zrobiło. Nie wiem co dzisiaj tak wszystkich wzięło na badanie.

zdaje sie że dziś zaczynam 3 trymestr, bo zaczynam 28 tc.... szybko leci oj szybko.
Chyba jednak jestem daleko w polu za Wami bo mam nic nie uprane, że o torbie do szpitala nie wspomne.
Pranie planuje po malowaniu mieszkania, a to zaplanowane na Boże Cialo. Torbę zaś muszę najpierw kupić :) Nie martwie sie tym, do szpitala blisko i szpital duzo daje wiec nawet gdyby to, to co zostanie moge zepchnać tatusiowi na dowiezienie.
Siary nie zauważyłam u siebie. Jeszcze ma czas.

Ceny na lotniskach kosmiczne, a o cenach w Norwegii też nieco słyszałam i za głowe sie łapałam że lód na patyku czy rożek może 20zł kosztować.

Idę śniadanie przygotować, miłego dnia :)

Ja też chce najpierw pokoik małej pomalować, wywietrzyc i dopiero prać. Torbę też chyba muszę zakupić ale na początku czerwca się spakuje, ten ostatni miesiąc niech czeka w pogotowiu ;-)

Ja wczoraj byłam z mężem na zakupach w galerii, się wymeczylam, w nagrodę sobie zjadłam mcflurry z maca to do polnocka miałam sensacje zoladkowe :-\
Kiedy te wiatry lodowate odejda?? Ja chce już posiedzieć na sloneczku...
U mnie wizyta w czwartek, może podejrze w końcu te moje maleństwo ;-)

wiecie co sie dowiedzialam ze nie bede rodzic w Olecku bo nie robia cc dla kobiet z cukrzyca bo wola wywiesc 200 km do Olsztyna a tam bede calkiem sama calkiem az beczec sie chce .... bo maja tam lepsza opieke ...

Ja dziś zaliczyłam beznadziejną noc. Wstawałam chyba 5 razy, nie mogłam zasnąć. Bolał mnie lewy bok, plecy też. No koszmar jakiś. Jest po 11 a ja jestem nieprzytomna.

Thriade ja noc w noc wstaje ok 15 razy do lazienki... a dzis to chyba pobilam rekord i wstalam ze 20 razy... co wieczor az boje klasc sie do lozka...

reklama
Do góry