reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja piore w 40 stopniach.

Mi też w weekend z jednej piersi siara poleciała w nocy i w dzień i teraz cisza :D

Karolinka przeziębienie?

Ja zaraz jadę do dentysty :(
Tydzień temu z córką byłam u dentysty na gazie i udało się dwa ząbki są zrobione jupppi ale się ciesze ze jest jakiś sposób :D ale była gadatliwa po tym zabiegu hihi
W środę mam wizytę myślę że zrobi usg bo małej juz długo nie widziałam.
Idę się szykować miłego dnia :)

reklama
Patka ja też idę w środę na wizytę, doczekać się już nie mogę:-) Właśnie wróciłam z morfologii, kolejka niesamowita przeszło godzine w niej stalam, aż mi sie słabo zrobiło. Nie wiem co dzisiaj tak wszystkich wzięło na badanie.

zdaje sie że dziś zaczynam 3 trymestr, bo zaczynam 28 tc.... szybko leci oj szybko.
Chyba jednak jestem daleko w polu za Wami bo mam nic nie uprane, że o torbie do szpitala nie wspomne.
Pranie planuje po malowaniu mieszkania, a to zaplanowane na Boże Cialo. Torbę zaś muszę najpierw kupić :) Nie martwie sie tym, do szpitala blisko i szpital duzo daje wiec nawet gdyby to, to co zostanie moge zepchnać tatusiowi na dowiezienie.
Siary nie zauważyłam u siebie. Jeszcze ma czas.

Ceny na lotniskach kosmiczne, a o cenach w Norwegii też nieco słyszałam i za głowe sie łapałam że lód na patyku czy rożek może 20zł kosztować.

Idę śniadanie przygotować, miłego dnia :)

Ja też chce najpierw pokoik małej pomalować, wywietrzyc i dopiero prać. Torbę też chyba muszę zakupić ale na początku czerwca się spakuje, ten ostatni miesiąc niech czeka w pogotowiu ;-)

Ja wczoraj byłam z mężem na zakupach w galerii, się wymeczylam, w nagrodę sobie zjadłam mcflurry z maca to do polnocka miałam sensacje zoladkowe :-\
Kiedy te wiatry lodowate odejda?? Ja chce już posiedzieć na sloneczku...
U mnie wizyta w czwartek, może podejrze w końcu te moje maleństwo ;-)

wiecie co sie dowiedzialam ze nie bede rodzic w Olecku bo nie robia cc dla kobiet z cukrzyca bo wola wywiesc 200 km do Olsztyna a tam bede calkiem sama calkiem az beczec sie chce .... bo maja tam lepsza opieke ...

Ja dziś zaliczyłam beznadziejną noc. Wstawałam chyba 5 razy, nie mogłam zasnąć. Bolał mnie lewy bok, plecy też. No koszmar jakiś. Jest po 11 a ja jestem nieprzytomna.

Thriade ja noc w noc wstaje ok 15 razy do lazienki... a dzis to chyba pobilam rekord i wstalam ze 20 razy... co wieczor az boje klasc sie do lozka...

reklama
Do góry