reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Mili,super że jesteś znowu :)!!! my z Nataszą też walczyłyśmy z ostrą anginą, a do tego w gratisie jeszcze zapalenie jamy ustnej :(...też tragedia była z antybiotykiem, do tego stopnia, że poszłam do pediatry, żeby nam zmienił na inny.a co brała Twoja córa?moja na początku miała ZINNAT - MAKABRA, potem na podmiankę dostała słodki i różowy CECLOR i brała bez problemu :).najgorsze było pędzlowanie dziąseł Nystatyną......trauma normalnie :(....zdrówka dla Was :)!

co do zmiany miejsca, to ja lubię Was i multitematyczne pogadanki tutaj :)

hej dziewczyny
byłam dziśu lekarza z kaszlem
okazało sie ze przeszło i na mnie od starszaka
mam zapalenie oskrzeli i zmiany na prawym płucu - mam skierowanie do szpitala bo boi sie ze mam tak mocny kaszel i nie wywoła to przedwczesnego porodu a brzuch mnie okropnie boli jak kicham czy kaszle

Ja też jestem za pisaniem i tu i na fb :) jedynie to możemy zmienić na zamknięty wątek jeśli ktoś chce :-)

Do chorowitek - trzymajcie się, szybkiego powrotu do zdrowia!!

Ja dziś jakaś senna, mąż chrapał, wiatr gwizdał i nie mogłam się wyspać :rofl2: wczoraj sobie z mężem zafundowaliśmy w końcu własną, prywatną pralkę, bo była jedna wspólna na cały dom i nigdy nie mogłam się dopchać, bo wiecznie teściowa coś włączała :) i przy okazji aparat wzięliśmy, bo nam się zepsuł już z rok temu i jakiejś silnej potrzeby nie było, ale teraz dzieciątku trzeba bdzie cykać lepsze fotki niż telefonem :-):-) no i dziś podłączaliśmy pralkę i już przeszła puste pranie, żeby przetestować i wyczyścić bęben i jest fajna, cichutka i ma super programy, nawet dla ciemniaków :-D:-D i spakowałam dziś gondolkę i kurier zabrał, chociaż jak zgłosiłam reklamację, to zaczął lepiej działać ten zawiasek, jak na złość :szok:ale pęknięte było i gorzej chodzi to niech wymieniają, w końcu płaciłam za nowy i dobry wózek:-)

reklama
Hej. Widzę że temat Moniki poruszony. Skoro się tak długo nie pojawiła to ja jestem za zmiana moderatora.

Mili pamiętam cie jeszcze :-)
Ja byłam z dziećmi na podwórzu zaraz kawę zrobię sobie. Jutro o 13 mam wizytę u dentysty.. Mój Maluszek od kilku dni też spokojniejszy i już tak energicznie się nie rusza.

Do góry