reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

hej ho!
Ja już po śniadanku, głowa umyta. Zaraz trzeba zacząć się szykować i pędzić na rynek po pieczarki i do biedronki to może o tak wczesnej porze unikne tych wszystkich kolejek., Dzisiaj już dzień na spokojnie, pojade ze szwagierką na te badania a później jak nie będzie padać to może na cmentarz do taty jakieś nowe znicze postawić..
Z moim libido jest tak... A co to jest sex ? :-D:-D
Nie mam w ogóle chęci, wole się mocno przytulić i pełna spokoju pójść spać.. Może problem leży w moim wyglądzie bo nie akcpetuje siebie i ciągle myśle o tym jak wyglądam, a jak już ostatnio do czegoś doszło to myślałam o tym czy jest mu ciężko lub czy widzi ten celulit, eh. Dlatego ostatni raz ' byłam u góry ' jak już niech będą te sztucce :-):-)
Spokojnego dnia ciężaróweczki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Klaudia, będzie dobrze, jak dziewczyny piszą możesz tylko zaakceptować sytuację i przeboleć. Masz tam mame, siostre, pewnie sporo znajomych, pewnie szybko zleci. Ważne, że przyzwyczajasz sie do tej myśli bo "użalanie sie" choć w pełni zrozumiałe nic nie daje, wiem po sobie jak złe emocje źle wpływają na nas.

Co do seksu to ja niestety z tych co im sie nie chce. Jestem zniechęcona swoją osobą i już nawet w żartach się smieje że wszystkie lustra z domu wyniosę. Ciężko mi się ruszać intensywnie i jak już to góruje pozycja od tyłu. Niestety tylko po ciemku itd. O dzidzie sie bie boje, choć w 1. ciązy po seksie zaczełam krwawic i trafiłam do szpitala (chyba 33tc) a bardzo sie teraz szpitala obawiam bo przecież kto sie córką zajmie, gdy P. do pracy chodzic bedzie....

dzwonili do mnie z pracy, musze pojechać jakieś dokumenty podpisać bo kontrola z inspekcji pracy im sie szykuje. Jak dobrze że mnie tam nie ma.
Zakupy na szczescie porobiłam już co musiałam wiec dzis omijam sklepy szerokim łukiem. Wczoraj jak zaszłam do mięsnego to ludzi wiecej jak towaru :szok:.

Ewczis kto zmarł?

Dziewczyny chciałam Wam bardzo polecić bloga mojego kolegi o macierzyństwie - Naludzi.pl
Ostatni wpis to opis cesarskiego cięcia jego żony, przeprowadzonego w ostatnim miesiącu w szpitalu św. Zofii na ul. Żelaznej w Warszawie.

Cześć dziewczyny ... witam was w ten smutny dzień.. mojej kuzynce wczoraj zmarła dzidzia która urodziła się 13 marca ... z ciężką wadą serduszka.. miała wczoraj operacje ta kruszynka i niestety ... Boże jakie to życie jest niesprawiedliwe że umierają takie maluszki które mają całe życie przed sobą... a śliczna była... jak patrze na jej zdjęcie to nie umiem uwierzyć :-:)-(

Jestem w szoku... a najgorsze jest to że lekarze utwierdzali ją w przekonaniu że dziecko na usg rozwija się prawidłowo .. dopiero w Łodzi wykryto wadę..

reklama
No niestety tak to jest z tymi usg i lekarzami... Ostatnio była sprawa, że dziecko urodziło się bez dłoni i stóp i nikt tego nie zauważył na usg w ciąży, a co dopiero jakieś wady w sercu itp. Dlatego naprawdę warto sprawdzać wszelkie odchylenia u specjalisty od usg, bo czasem nie zawsze na zwykłym badaniu takie rzeczy wychodzą... Okropna sprawa :( Nie wiem jak po czymś takim można się pozbierać.

Do góry