angi-wawa1988
Fanka BB :)
Witajcie mamusie
mam na imię Wioleta i mam do Was bardzo ważne pytanie....jestem w 24 tyg ciąży, mieszkam w UK... to moja 4 ciąża z czego 3 razy poroniłam....całą ciąże jestem pełna obaw wsłu****ę się w brzuszek codziennie a od wczoraj cisza...nie czuję ruchów...pierwsze ruchy mojego Jasia poczułam ok 20 tc,.. jakieś dwa tyg temu także maluszek zrobił sobie przerwę jednodniową w fikaniu... jednak to juz 24 tydz...moje pytanie czy to normalne? co powinnam zrobić? dodam, że tutaj opieka medyczna nad ciężarną jest fatalna...nie mam też tutaj żadnych znajomych czy rodziny by się poradzić...
boję się okropnie..
Hej miło że się do nas odezwałaś, tak jak pisały dziewczyny albo położna albo słodkie i na lewy bok do godziny powinny pojawić się ruchy, jednak jak by się nie pojawiły to też myślę że na spokojnie Dość późno zaczęłaś czuć maluszka więc może tak być że się jeszcze łobuziak droczy
Kornelia pochwal sie wózkiem...ja jeszcze oprócz wózka musze jeszcze kupic posciel do łózeczka...a tak to juz wiele rzeczy mam
Sorry ze mnie tak malo ale za niedlugo czeka nas egzamin trzecioklasisty i musze z mlodym troche popracować
O widzę Kubda ze jesteś na tym samym etapie co moja sis Też ma egzamin w tym roku
hej
no szlag by mnie trafił, Mati dziś przyszedł z p-la z temp 38 stopni!!!!!!!! znów............
chodził od środy - 3 dni!!!
ja mam już dość tego nie wiadomo czego z pogodą, niech przyjdzie wiosna :---(
zasnął o 19.40...
męża nie ma umawiał się z kumplami na "piwko" już chyba od 2 m-cy, posłałąm go bo co mi poradzi, mały śpi to i tak nic lepszego nie zrobimy.
Mam pytanko z innej beczki jakie macie zwyczaje kulinarne i inne związane z Wielkanocą?
U nas na szczęście odpukać mala zdrowa cały mc chodź chyba i tak do wtorku ją będe puszczać własnie żeby nic na święta nie przyniosła
U nas standardowo barszcz biały, kombinuje jak tu zrobić w chlebie chodź nigdy chleba nie piekłam (Ma może któraś doświadczenie ? ) a reszte moja mama przygotowuje