martyska1223
Fanka BB :)
U mnie + 10 - 24 - 25 tydz ;/
Mnie coś brzuchol dzisiaj pobolewa..
Mnie coś brzuchol dzisiaj pobolewa..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej miło że się do nas odezwałaś, tak jak pisały dziewczyny albo położna albo słodkie i na lewy bok do godziny powinny pojawić się ruchy, jednak jak by się nie pojawiły to też myślę że na spokojnie Dość późno zaczęłaś czuć maluszka więc może tak być że się jeszcze łobuziak droczy
O widzę Kubda ze jesteś na tym samym etapie co moja sis Też ma egzamin w tym roku
U nas na szczęście odpukać mala zdrowa cały mc chodź chyba i tak do wtorku ją będe puszczać własnie żeby nic na święta nie przyniosła
U nas standardowo barszcz biały, kombinuje jak tu zrobić w chlebie chodź nigdy chleba nie piekłam (Ma może któraś doświadczenie ? ) a reszte moja mama przygotowuje
Michasia zazdroszczę w bloku z grilowaniem jest problem. Musimy sie do kogoś wprosic bo już od jakiegoś czasu chodzą za mną skrzydełka z grila mniami:-)