reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Cześć lipcóweczki, widzę że większości z nas coraz cieżej. Mnie jak przesadzę z aktywnością boli spojenie łonowe, skurcze przepowiadające coraz częściej bo brzuszek już spina sie codziennie (szyjka ostatnio ok mimo tego wiec mam nadzieje że bez zmian).
Miałam dziś straszny sen, prowadziłam auto, wjechałam w drzewo, zaczełam krwawić, wyciągnełam telefon by dzwonić po pomoc i nikt nie odbierał.... Oj, spać potem nie mogłam.
Porobiłam dziś spore porządki, ale mieszkanie nieduże wiec to nic takiego.
Z wyprawki mam już wiele ciuszków, wózek z fotelikiem, przewijak, łóżeczko po starszej córce (pomalować musimy), pościele.... W sumie sporo mam a jeszcze tyle chciałabym kupić :)
Na glukoze ide w przyszłym tygdniu.
Coraz szybciej ten czas leci, z każdym tygodniem bliżej końca :)

Btw. Ile kosztuje u was badanie krzywej cukrowej?

reklama
A mi przyszedł dziś mój piękny wózek i fotelik :p. Kilka godz go podziwialam i jeździłam po domu :-) :-) :-)

Co do badania, ja miałam refundowane,ale kupiłam glukoze, chociaż się nie przydała :p

Kornelia pochwal sie wózkiem...ja jeszcze oprócz wózka musze jeszcze kupic posciel do łózeczka...a tak to juz wiele rzeczy mam

Sorry ze mnie tak malo ale za niedlugo czeka nas egzamin trzecioklasisty i musze z mlodym troche popracować

hej
no szlag by mnie trafił, Mati dziś przyszedł z p-la z temp 38 stopni!!!!!!!! znów............
chodził od środy - 3 dni!!!
ja mam już dość tego nie wiadomo czego z pogodą, niech przyjdzie wiosna :-:)-:)-(
zasnął o 19.40...
męża nie ma umawiał się z kumplami na "piwko" już chyba od 2 m-cy, posłałąm go bo co mi poradzi, mały śpi to i tak nic lepszego nie zrobimy.

Mam pytanko z innej beczki jakie macie zwyczaje kulinarne i inne związane z Wielkanocą?

Tu gdzie teraz mieszkam to robi sie taki barszcz z miesem jajkami kielbasa chlebem i serem. Ale z moich wyniesionych z domu tradycji to jajka we wszelkiej postaci i biala kielbasa z chrzanem. :)

My w sumie nie mamy zwyczajów jakiś.. Barszcz biały jedynie zawsze się przewija... Obiad na wielkanoc robi moja mama, teściowie też przychodzą i właśnie trwa dyskusja co zrobić, bo każdy ma inną koncepcję :) No i z ciast musi być babka ucierana :>

reklama
Do góry