angi-wawa1988
Fanka BB :)
Dzień dobry
Dziś piekne słonko kaszel jeszcze jest ale powolutku słabnie za to dostałam znów aftę i boli mnie gardło...
Mati jeszcze w domku dziś.
Angi sytuacja twoja w p-kolu co najmniej niepokojąca. Ja bym koniecznie porozmawiała o tym z wychowawcą a jeśli to nie przyniesie skutku to z dyrektorką.
Ja miałam dość niepokojącą sytuację w p-kolu jak Mati miał gorączkę ostatnio to zauważyłam odgarniając mu włoski że ma ogromnego guza z małym krwiaczkiem na końcu. Poszłam po tygodniu do wychowawcy a ona że to nie przy niej sie stało bo one mają zmiany, sytuacje miała wyjaśnic ale teraz znów nie chodzimy do p-kola więc na razie nic nie wiem. Ten co to niby zrobił to łobuz niesamowity, wszystkich popycha,bije itp. i wydaje mi się że rozbija całą grupę a Panie nie potrafią sobie z nim poradzić.
Generalnie z ubieraniem itp to nie ma problemu bo pomoc nauczyciela znam osobiscie i jest super (rodzice z poprzednich starszych grup bardzo ją chwalili) ale ogólnie średnie wrażenie.
No własnie za pierwszym razem rozmawiałam odnośnie uczulenia z paniami z grupy a teraz z dyrektorką ostatnia osoba w sznurku to właściciel
No właśnie taki egzemplarz ostatnio mi się też trafił jak wychodziłam z przedszkola. Dzięki nie mu na pewno mój syn nie bedzie mial na imie Mikołaj
A właśnie odpisała coś Ci Monia?
Przypomnijcie mi jak wygląda badanie na glukoze? Przychodzimy rano na pobranie krwi, pijemy kupioną w aptece 75g glukoze zmieszaną z wodą, siedzimy 2h i pobieramy znowu krew?
Mój doktorek zapomniał zalecić mi to badanie :/
I drugie pytanko..
Kiedy robicie toxoplazmowe drugi raz? W którym tc?