klaudia81.81
Fanka BB :)
Kurde alez mam lenia... spalabym caly dzien tylko co potem w nocy.... mam ochote na cos slodkiego ale nie chce mi sie jechac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jezu kobieto nie pisz takich rzeczy, bo zaraz zacznę się ślinić Uwielbiam lody z takimi owocowymi sosami... mniam mniam..Ja się zastanawiam nad tym mini rogalem jeszcze, ale chyba zostawię to sobie na "po porodzie". Jak mi nie będzie wygodnie z tą dużą lub z samą zwykłą poduszką to zakupię, a może obędzie się bez wszystko wyjdzie w praktyce
Martyska - wydaje mi się, że dobry fachwowiec powinien odzyskać te smsy, podzwoń i popytaj, może coś gdzieś się uda
Wczoraj na poprawę humoru sobie i mężowi zafundowałam deserek lodowy - truskawki zrobione na ciepło, zblendowane, podane z lodami algida śmietanka-toffi pycha a i dziś dorwaliśmy w biedronce te gwiazki milky way stars - pycha
Spoko, ja też dopiero się zbieramhej mamuśki, napiszcie w skrócie co tam? wszystkie zdrowe?
zaczynam mieć wyrzuty sumienia bo to juz chyba najwyższy czas na kompletowanie wyprawki ahh