klaudia81.81
Fanka BB :)
Kurde alez mam lenia... spalabym caly dzien tylko co potem w nocy.... mam ochote na cos slodkiego ale nie chce mi sie jechac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jezu kobieto nie pisz takich rzeczy, bo zaraz zacznę się ślinićJa się zastanawiam nad tym mini rogalem jeszcze, ale chyba zostawię to sobie na "po porodzie". Jak mi nie będzie wygodnie z tą dużą lub z samą zwykłą poduszką to zakupię, a może obędzie się bezwszystko wyjdzie w praktyce
![]()
Martyska - wydaje mi się, że dobry fachwowiec powinien odzyskać te smsy, podzwoń i popytaj, może coś gdzieś się uda
Wczoraj na poprawę humoru sobie i mężowi zafundowałam deserek lodowy - truskawki zrobione na ciepło, zblendowane, podane z lodami algida śmietanka-toffipycha
a i dziś dorwaliśmy w biedronce te gwiazki milky way stars - pycha
![]()
Spoko, ja też dopiero się zbieramhej mamuśki, napiszcie w skrócie co tam? wszystkie zdrowe?
zaczynam mieć wyrzuty sumienia bo to juz chyba najwyższy czas na kompletowanie wyprawki ahh