reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej dziewczyny :)

Znajomi pojechali, było naprawdę super. Narzeczony koleżanki świetny chłopak i widać że dobry człowiek. Umie zadbać o ciężarówkę ;) aż wstyd przyznać ale to nasz weekendowy kucharz był :D Z moim Ł. złapali super kontakt w postaci %% :D ale spoko. Cieszę się że trafiła na niego bo z poprzednim miałam ostre zgrzyty i była ciężka atmosfera :angry: :-)

My już do przedszkola się odprowadziłyśmy ;)

Dziewczyny to jak z tymi rogalami do karmienia? Tymi małymi, nie do spania. Co polecacie?

reklama
Ewelak, współczuję i trzymam mocno kciuki, żeby sytuacja się uspokoiła i żebyś mogła wrócić do domu:tak:
Na ostatniej wizycie lek, też mi powiedział, że mam szyjkę trochę krótszą niż powinna być i kazał unikać dużego wysiłku. Czekam teraz na kolejną planową wizytę w piątek, jak przedstawia się sytuacja, mam nadzieję, że się nie skróciła bardziej...
Dziewczyny zaszaleliśmy z Mężem i kupiliśmy już przez Allegro wózek:tak: Trafiła się po prostu okazja, że model spełniający nasze (a zwłaszcza moje..) bardzo liczne wymagania był w bardzo atrakcyjnej cenie. Stwierdziliśmy, że może i wcześnie, ale ten wydatek i tak nas nie ominie, trzeba będzie wydać w końcu tę większą kwotę, a później może zwyczajnie nie być czasu na przeglądanie ofert sklepów. Zamierzamy tylko nic nie mówić naszym mamom:-p, które obie są MEGA przesądne i ciągle nam suszą głowę, żeby nie zapeszać i nie kupować nic wcześniej.. Strasznie mnie to irytuje, bo mój stosunek do jakichkolwiek przesądów jest mówiąc delikatnie sceptyczny..

Ja się umówiłam właśnie na usg III trymestru (w tym gabinecie co robię, są mega kolejki i już tak naprawdę duża ilość godzin jest zajęta!). Idę 12 maja - to będzie 30+5 tc.

Witam się przedpołudniowo, u nas piękne słoneczko ale mroźny poranek był, brrrr, gdzie ta wiosna :szok:
Kropka
, ja też ostatnio wózek zamówiłam w promocyjnej cenie, i w połowie kwietnia już będzie u nas :p Pochwal się jaki kupiliście :-):-)

Cześć Dziewczyny :-) Mam w nosie przesądy ciotek i tez juz kupilam wózek. W czerwcu byłoby bezsensowne bieganie z zakupami i dużym brzuchem. Do wizyty u lekarza jeszcze tydzień. Udanego dnia :-)

Hej dziewczyny :)

Znajomi pojechali, było naprawdę super. Narzeczony koleżanki świetny chłopak i widać że dobry człowiek. Umie zadbać o ciężarówkę ;) aż wstyd przyznać ale to nasz weekendowy kucharz był :D Z moim Ł. złapali super kontakt w postaci %% :D ale spoko. Cieszę się że trafiła na niego bo z poprzednim miałam ostre zgrzyty i była ciężka atmosfera :angry: :-)

My już do przedszkola się odprowadziłyśmy ;)

Dziewczyny to jak z tymi rogalami do karmienia? Tymi małymi, nie do spania. Co polecacie?

Angi znajoma miała fasolkę do karmienia(mniejszy rogal) i była bardzo zadowolona, ja planuję o ile tylko będę miała pokarm bo coś się nie zanosi również sobie taką fasolkę sprawić. Ona miała chyba z motherhood-a.

Angi znajoma miała fasolkę do karmienia(mniejszy rogal) i była bardzo zadowolona, ja planuję o ile tylko będę miała pokarm bo coś się nie zanosi również sobie taką fasolkę sprawić. Ona miała chyba z motherhood-a.

ja mam od Makaszki i tak na "suche próby" wydaje się bardzo fajny :)

Ja się zastanawiam nad tym mini rogalem jeszcze, ale chyba zostawię to sobie na "po porodzie". Jak mi nie będzie wygodnie z tą dużą lub z samą zwykłą poduszką to zakupię, a może obędzie się bez :) wszystko wyjdzie w praktyce :p

Martyska - wydaje mi się, że dobry fachwowiec powinien odzyskać te smsy, podzwoń i popytaj, może coś gdzieś się uda :)

Wczoraj na poprawę humoru sobie i mężowi zafundowałam deserek lodowy - truskawki zrobione na ciepło, zblendowane, podane z lodami algida śmietanka-toffi :p pycha :p a i dziś dorwaliśmy w biedronce te gwiazki milky way stars - pycha :p

reklama
Ja nie miałam tego rogala do karmienia....teraz też nie kupuje.....

Dzis wreszcie przegladnelam skrzynie z ubraniami......ależ one malutkie.....

Do góry