reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
My mieliśmy jutro iść do restauracji świętować urodziny męża z rodzicami, ale coś teściowie się pochorowali.. Przenosimy na następny weekend... Nic mężowi nie kupiłam, ale to standard u nas, bo on sam nie wie co chce dostać i kupić mu prezent jest ciężko. Zwykle kupuję mu jakiś prezent jak zacznie mówić, że coś chce, np. nawet 2 miesiące po urodzinach hehe :) A zazwyczaj to jak coś potrzebuje to idzie i sobie kupuje więc mam ręce związane :)
Młoda harcuje mi dziś w brzuchu jak szalona, aż się skupić na niczym nie mogę. Zwykle jest aktywna wieczorem, ale dziś od rana normalnie tańce-hulańce, aż widać jak brzuch się rusza! :)

oj wiosna wiosna pełną parą pranie się robi zaraz będę wywieszać na słoneczku ...............ale za to noc miałam do bani około 2 w nocy obudziła mnie okropna zgaga jedynie na lewym boku mogłam jako tako wytrzymać ale w końcu i lewe biodro zaczęło bolec musiałam usiąść i posiedzieć trochę bo myślałam ze zwariuje :no:

Unas dzisiaj pochmurno pranie wywiesilam i godzinę później musiałam zebrać bo deszcz zaczął padać.
W końcu przyniosłam ze strychu kartony po córci 3 kartony do rozmiaru 68 :) przejrzałam i zostały mi dwa kartony. Wyrzuciła takie rzeczy które małej nie ubierają lub mi się nigdy nie podobały :)
Musze tylko dokupić coś na krótki rękaw bo córcia z listopada to wszystko na długi rękaw mam :)
Pierw musze małej ciuszki kupić bo wyrasta juz z rozmiaru 104 na 110 przechodzimy. Kurtkę wiosenna kupiłam i adidasy jeszcze drugie na zmianę musze jej kupić no i druga kurteczke na zmianę. Spodnie i parę bluzek juz jej kupiłam.
I niedługo dla nowego członka trzeba kupować :D

Miłego weekendu dziewczyny :)

Wszystkich wywiało.

Olga So Sweet Project prowadzi dziewczyna kumpla mojego męża. Ostatnio byliśmy tam w czwartek;) Pyszne ma brownie, ale nic poza tym Ci nie powiem, bo tam w zasadzie codziennie coś innego jest.

Dokładnie, jakiś rekord pustkowy chyba.

Właśnie pomalowałam sobie na dobranoc stary parapet w salonie, planowałam to już od kilku lat;) Super wyszło.

Dobranoc wszystkim!

Wszystkie dziś pewnie na spacerach na polu (tak, 'na polu' drogie Warszawianki :p) :)

Ja już dzisiaj przynajmniej wyegzekwowałam deklarację od męża, że pokój dla małej zostanie pomalowany do końca marca. Jak nie, to zacznę kupować wyprawkę i kłaść mu to wszystko na biurku i w jego szafie ubraniowej :> taka mała zemsta.

reklama
Thriade no widzisz, a ja byłam łaskawa i od razu zadzwoniłam do brata ciotecznego w sprawie malowania pokoju. Niestety się źle poczuł i nie wiem, czy dziś przyjdzie dalej malować. Ale w razie czego już znalazłam zastępstwo.

Sprawa jest prosta na pole to chodzą chłopi, a na dwór szlachta, hehehe;)

Dobrze się dzień zaczyna:) Budzę się sama, jakaś taka wyspana, a tu już 7!! I wszyscy oprócz mnie chrapią jeszcze, szok normalnie! Już nawet starszy ostatnio wstawał koło 6. Młody już się wierci, więc pewnie zaraz go będę mogła utulić i wycałować:))

Do góry