reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Hej
Ja po wizycie USG połówkowym
Po wizycie jestem zmieszana:confused2:

Mały jest o 2- 3 dni mniejszy
Waży 470-480g
Leży poprzecznie
Przepływ krwi w jednej żyle mam zły ale mam się nie martwić bo to dopiero 22 tydz i może się to cofnąć a druga jest ok
Kolejna wizyta 10tego

hey ja też obserwowałam zaćmienie przez czarną podwójną taśmę super było widać i nie raziło w oczy jakoś tak dziwnie się zrobiło niby widno ale jakoś tak inaczej .......magicznie.......

mi odżywka eveline niestety nic nie pomogła na rozdwajanie się paznokci i cały czas mam masakrę z paznokciami co trochę podrosną to zaraz muszę ściąć i opiłować :no:

klaudia ja ostatnio co dzień sobie glukozę podnoszę czymś słodkim ;-)

Właśnie wróciłam z zakupów i padłam. Bolą plecy i spojenie, stanie w kolejkach na bazarku już nie dla mnie, będzie musiał mąż chodzić. Szkoda, bo lubię. Po wczorajszym pozytywnym dniu dziś totalna kiszka. Wszystko mnie boli i jakoś mi niedobrze.

Dzisiaj wpadł do nas mój brat cioteczny i odmalowuje nam pokój po współlokatorze, za kilka dni będzie urządzony. Bardzo się cieszę, bo tam odpoczątku była niezła graciarnia, a teraz wreszcie będzie ładnie i miło. To nie będzie pokoj dziecka, tylko sypialnia z dużym łóżkiem, żeby alternatywa spaniowa była.

Angi, kup małej pomadkę bezzapachową AA. Skubana taka dobra że mi zajady zaleczyła!

Buu szkoda że wcześniej nie przeczytałam kupiłam inną dla dzieci zobaczymy czy coś da

Ja w sumie nie patrzyłam ale faktycznie jak by szarzej się zrobiło :) nie miałam z czego i jak na złość nie mogłam znaleźć drugiej pary okularów jak by czary mary i ni ma a popołudniu same się znalazły ehhh

Czekam na znajomą z Gdańska :) Jadzie z narzeczonym :D nie mogę się doczekać aż dojadą :))))))))

Oliwia zdrowa jak ryba tylko oblizuje usta - cały tatuś. Ja chyba się przerobiłam, wczorajsza segregacja ubranek, siedzenie przed kompem potem i dzisiejsze porządki no masakra :/

reklama
Erzsebeth....zabije....No zabije.....nie dość że opis to jeszcze zdjęcie.......i skąd ja wytrzasne takie jedzenie o tej porze i w małej miescinie.... jeszcze jakby to było pikantne......

Kati,współczuję Ci......mnie tylko pięty bolą,ale raczej nie z braku Wit D.......

U nas częściowo było widoczne zaćmienie,dzieci miały wiele radości....początek pięknie wyglądał.....był taki moment,że faktycznie i chłodniej się zrobiło i wyglądało tak jakby miał zacząć padać deszcz,a gdzieś w oddali już wyszło słońce......

Do góry