reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Witam Was .
Mnie w dalszym ciągu choroba nie odpuszcza , katar męczy , ropna wydzielina w płucach ... do tego stopnia że powoduje wymioty ..
Jutro idę na krzywą cukrową a we wtorek mamy wizytę , bardzo się cieszę bo może w końcu zechce nam się pokazać .
Wczoraj wojowałam z porządkami na święta już pomału . Mam duże mieszkanie i trochę mi to zajmie nim wszystko ogarnę od a do z .
Okno u dzieci pomyte , porządki w szafkach również zrobione . Zaczęłam jeden pokój o 14 a skończyłam o 19 .
Do tego machłam 3 prania bo w piątek byłam z R na zakupach i kupiliśmy dla dzidzi dużo ubranek .
Z czego jestem bardzo zadowolona .
Ale na wieczór jak już się położyłam bardzo dokuczał mi ból kręgosłupa . R zrobił mi masaż... kochany...
Wrócił po 22 z pracy i zadbał o mnie .
Dzisiaj sobie odpuszczę robotę bo niedziela, za to jutro znów za coś się biorę .
A jak u Was ze sprzątaniem ?
Dzidzia w brzuszku jakby ostatnio leniwa ... mało co się rusza ...

reklama
witajcie:-)
ja dzisiaj w dobrym nastroju, wczoraj dokuczał mi ból podbrzusza.. ale na szczęście wszystko minęło..
ja już po porannej kawce, siedzę z dziećmi w domu bo mąż ze szwagrem pojechał po maszyne..

Witam

Ja wczoraj sprzatnelam ogrodek i jedno okno umylam...i na koniec dnia zrobilam urodzinowego grila...szaszlyki byly pyszne....

Witam się i tu :-) Wróciłam wczoraj z tygodniowego pobytu u rodziców i tak się składa, że u siebie w domu nie mają oni dużych luster. Gdy zobaczyłam u siebie już mój brzuszek, to zdecydowanie córeczka podrosła :-)
Dziś śliczne słoneczko, choć zimno. Mam w planach prasowanie ubranek, kupionych na Allegro, spacer z M., a obiad będzie na słodko :-)

Ewelak współczuje. Powinnaś leżeć jak najwiecej. Tez miałam w pierwszej ciazy taka sytuacje ale sie wybronilam. Wiecej odpoczynku i szyjka przestała sie skracać.

Ewelak trzymam kciuki.
Ja jestem u teściowej. Przyjechaliśmy na tydzień. , więc mało się będę odzywać.
Thriade machalam Ci wczoraj z Krakowa. Jesteśmy w Małopolsce tylko bliżej podkarpackiego.
Miłego dnia

reklama
Ewelina lez i odpoczywaj jak najwiecej. Oszczędzaj się, współczuje ci bardzo, mam nadzieje ze ten szew pomoże. Trzymam kciuki.

Do góry