reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

dziewczyny ewidentnie mam źle dobrany biustonosz, ściągnełam i po pół godziny ból prawie minął!
pomierzyłam sie ostatnio w 11 tygodniu i teraz i pod biustem tak samo a w biuscie 4 cm wiecej!!! dla mnie bardzo dużo.
wkurzyłam sie jadę jutro do porządnej brafitierki

reklama
Kati ten ból kręgosłupa to rzeczywiscie od złego stanika moze byc. Mi sie biust nie zmienił w ciazy w każdym razie nie na tyle zeby zmieniać staniki.
Ja meza do kfc wysłalam po zingera, nawet go nie dojadlam całego a wyładował w porcelanie i dalej mi niedobrze jest...

Ja też tak po kfc miałam pod koniec pierwszego trymestru. Zamówiłam qurrito do domu (dowożą do nas), chodziło mi po głowie cały dzień i w sekundzie w której skończyłam je jeść pożałowałam tego :( Do tej pory mam wstręt :p

Ja też tak po kfc miałam pod koniec pierwszego trymestru. Zamówiłam qurrito do domu (dowożą do nas), chodziło mi po głowie cały dzień i w sekundzie w której skończyłam je jeść pożałowałam tego :( Do tej pory mam wstręt :p
ej, ze dwa tygodnie temu miałam to samo! też sobie je zamówiłam i po zjedzeniu żałowałam, dziwnie mi było na żołądku...

Witajcie dziewczyny . Ja calo noc nie spie rozlozylo mnie chorobsko, chyba angina . Gardlo boli mocno ciezko przelykac nawet sline i jeszcze temperatura 35,3 . Fatalnie sie czuje...

Witajcie dziewczyny,ja chce tylko zameldowac ze mnie dla odmiany w miare nic nie jest,oprócz rozciągających się więzadel :-(
Ale pamiętam ze nie takie bóle mnie czekaja i raczej się staram przyzwyczajac,w ramach rozsądku oczywiście... Dziwne bóle czasem mogą być groźne :-o odpukac ;-)
Mam nadzieje ze mimo wszystko poczujecie się lepiej i tego wam życzę.
Ja zrobiłam wczoraj spaghetti wszech czasów,do dziś się oblizuje i czekolade domowa.
Zbiera się na ładna pogoda wiec zakasuje rekawy i idę zrobić porzadek ze swoim życiem czyt. z ciuchami :-)
Przed porodem czeka mnie jeszcze przeprowadzka wiec może zaczac lepiej teraz :-D
Buziaki

Wszystkiego dobrego z okazji pierwszego dnia wiosny!

Ja nie jestem fanem bycia w ciąży, cieszę się, że planowo to już ostatni raz i za 4 miesiące będzie po wszystkim:)

reklama
Do góry