reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

dziewczyny ewidentnie mam źle dobrany biustonosz, ściągnełam i po pół godziny ból prawie minął!
pomierzyłam sie ostatnio w 11 tygodniu i teraz i pod biustem tak samo a w biuscie 4 cm wiecej!!! dla mnie bardzo dużo.
wkurzyłam sie jadę jutro do porządnej brafitierki

reklama
Kati ten ból kręgosłupa to rzeczywiscie od złego stanika moze byc. Mi sie biust nie zmienił w ciazy w każdym razie nie na tyle zeby zmieniać staniki.
Ja meza do kfc wysłalam po zingera, nawet go nie dojadlam całego a wyładował w porcelanie i dalej mi niedobrze jest...

Ja też tak po kfc miałam pod koniec pierwszego trymestru. Zamówiłam qurrito do domu (dowożą do nas), chodziło mi po głowie cały dzień i w sekundzie w której skończyłam je jeść pożałowałam tego :( Do tej pory mam wstręt :p

Ja też tak po kfc miałam pod koniec pierwszego trymestru. Zamówiłam qurrito do domu (dowożą do nas), chodziło mi po głowie cały dzień i w sekundzie w której skończyłam je jeść pożałowałam tego :( Do tej pory mam wstręt :p
ej, ze dwa tygodnie temu miałam to samo! też sobie je zamówiłam i po zjedzeniu żałowałam, dziwnie mi było na żołądku...

Witajcie dziewczyny . Ja calo noc nie spie rozlozylo mnie chorobsko, chyba angina . Gardlo boli mocno ciezko przelykac nawet sline i jeszcze temperatura 35,3 . Fatalnie sie czuje...

Witajcie dziewczyny,ja chce tylko zameldowac ze mnie dla odmiany w miare nic nie jest,oprócz rozciągających się więzadel :-(
Ale pamiętam ze nie takie bóle mnie czekaja i raczej się staram przyzwyczajac,w ramach rozsądku oczywiście... Dziwne bóle czasem mogą być groźne :-o odpukac ;-)
Mam nadzieje ze mimo wszystko poczujecie się lepiej i tego wam życzę.
Ja zrobiłam wczoraj spaghetti wszech czasów,do dziś się oblizuje i czekolade domowa.
Zbiera się na ładna pogoda wiec zakasuje rekawy i idę zrobić porzadek ze swoim życiem czyt. z ciuchami :-)
Przed porodem czeka mnie jeszcze przeprowadzka wiec może zaczac lepiej teraz :-D
Buziaki

Wszystkiego dobrego z okazji pierwszego dnia wiosny!

Ja nie jestem fanem bycia w ciąży, cieszę się, że planowo to już ostatni raz i za 4 miesiące będzie po wszystkim:)

reklama
Do góry