reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

a ja patrzylam przez lornetkę -ale jako zajączki puszczane na ścianę ;)
zajaczek.jpg

Załączniki

• zajaczek.jpg
    zajaczek.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Ja też obserwowałam:)

Thriade - nie o takim relaksie mówię. Przy dwójce maluchów rzadko mam czas dla siebie w ciągu dnia. Jak wychodzę na paznokcie to się tak mega dziwnie czuję, lekka jak piorko;) Zanim zaszłam w ciążę jeździłam do niej na rowerze, wtedy to już w ogóle było cudownie:D

Ja miałam pod ręką tylko 2 pary okularów słonecznych, więc założyłam obydwie na noc i zerknęłam przez sekundę - świetny widok :-)
Uff, badanie z glukozą już za mną, załatwiłam wczoraj razem z badaniem moczu i badaniem krwi- wszystko na raz, a co :-p Glukoza okropna, ohydny smak, jakoś wypiłam, ale tą następną godzinę walczyłam, żeby nie zwrócić wszystkiego, zwłaszcza, że pani pielęgniarka odradziła czymkolwiek popijać...fuj:-p Teraz czekam na wyniki, być może już nawet są, ale nie wybieram się dziś w okolice przychodni, odbiorę w przyszłym tygodniu.

Dziewczyny czy zauważyłyście, żeby wasze maluchy reagowały na muzykę/konkretne dźwięki?

A z zupełnie innej beczki - widzę, że polecacie tę odżywkę z Eveline do paznokci, podpisuję się obiema rękami - super jest, bardzo mi wzmocniła i poprawiła wygląd paznokci w dłoniach, teraz "leczę" nią paznokcie w stopach. Polecam jak najbardziej :tak:

hej dziewczyny:-)
u nas od rana piękna pogoda więc wybrałam się na zakupy.. wróciłam i zrobiłam sernik.. właśnie się piecze:-D
coś czuje że mój stan zaczyna dawać się we znaki, a dokładnie kręgosłup.. do tej pory nie miałam żadnych problemów a teraz już czuje ból w okolicy krzyża..

Dziewczyny czy zauważyłyście, żeby wasze maluchy reagowały na muzykę/konkretne dźwięki?
Mój mąż wczoraj przyłożył usta do brzucha i śpiewał jakieś pierdoły no i dostał kopa prosto w twarz :) Mała chyba miała dość :D

Ja też obserwowałam:)

Thriade - nie o takim relaksie mówię. Przy dwójce maluchów rzadko mam czas dla siebie w ciągu dnia. Jak wychodzę na paznokcie to się tak mega dziwnie czuję, lekka jak piorko;) Zanim zaszłam w ciążę jeździłam do niej na rowerze, wtedy to już w ogóle było cudownie:D
A no tak, to zmienia postać rzeczy :)

A ja juz po glukozie :D:D:D dobrze ze sie zmobilizowalam i mam z głowy :)
No i dobrze, zazdroszcze, też wolałabym już mieć to z głowy.

byłam na zakupach i zmordowana jestem...

ja na glukoze pojde za tydzien bo chłopaki pojada na wycieczke a ja bede miec spokoj

Hej ja dzis relaksik ;) jestem juz po kapieli w babelkach podczytuje was caly czas, u nas dzis coprawda bardzo ladnie, sloneczko swieci ale tego calego zacmienia nie widac, wpadl do nas w odwiedziny moj brat i przywiozl mi kupelek makaronu z warzywami i kurczaczkiem po chinsku mniam :) Benia w brzuszku bedzie zadowolona z obiadku :)

reklama
Do góry