reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Patka, ja robilam zele na paznokciach i jak je sciagalam to zawsze mialam tragedie takie miekkie i wgl i rowniez chwale sobiet ten lakier eveline teraz mam normalnie pazurki jak nie moje :)

reklama
Ja też go używałam jest rewelacyjny ;-)
Ale teraz w czasie ciąży nie używam go bo ma strasznie mocny skład i kosmetyczka mi odradzila bo ma jakiś składNik który szkodzi dziecku

Ja też go używałam, tylko musiałam robić sobie przerwy bo miałam takie sytuacje, że płytka tak zaczynała mnie piec, że musiałam to zmyć. Faktycznie mocny jest :) Ja to dopiero będę mieć masakrę na paznokciach jak w czerwcu ściągnę po 2 latach nakładania żelu lub akrylu :F

Co do paznokci to ja sama sobie robię hybrydę na rękach, tzn robiłam bo teraz albo mo sie nie chce albo nie mam czasu. Na pedicure do kosmetyczki latam i to taki mój luksus, chwila zapomnienia i chodze w hybrydzie na nogach cały czas.

Dziewczyny obserwujecie zaćmienie słońca? Patrzcie bo nastepne za 11 lat u nas ;-) Najlepiej przez kliszę rentgenowską:-)

Angi, kup małej pomadkę bezzapachową AA. Skubana taka dobra że mi zajady zaleczyła!

Mojemu synkowi się podoba, mówi że słońce ugryzione jak ciastko:-D A ptaki ucichły, przyleciały do karmnika i ułożyły się na drzemkę, az tak to na nie wpłynęło :shocked2:

reklama
Do góry