reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Piękny słoneczny dzień - dzieci od rana zamieszanie zrobiły z zaćmieniem ;) trzeba było szukac starych dyskietek, bo u nich w szkołąch obserwacje będa :)-Mały mnie ubawił od rana sie ze mną drocząc -Mamo ,pamiętaj ,że to nie pradawni bogowie się na Ciebie złoszczą,to zaćmienie ;)-oczywiście to tekst z "Pingwinów z Madagaskaru "
Czeka nas aktywnie/intensywny weekend-jedziemy do moich rodziców ...a tam dwie moje bratanice diabełki ;)
badania - w tym glukoza czeka mnie w przyszłym tygodniu-odwlekam juz jak mogę ...ale dłużej sie nie da ,bo za tydzień wizyta u gina
uciekam do roboty :)
miłego zaćmionego -oglądajcie ,bo następne za 11 lat

Ostatnia edycja:
reklama
Klaudia to teraz na kolejne pobrania bez kolejki bo musisz mieć o konkretnej godzinie. Pamiętaj tez żebyś nie chodziła na żadne spacery pomiędzy bo to fałszuje wynik.

Ja tylko poczujesz ze robi Ci sie słabo to idź do zabiegowego i sie połóż na leżance.
A zanim podała glukozę to zmierzyła Ci glukozę glukometrem?

Avalka polecam ten lakier z eveline jest do kupienia w rossmannie koszt około 10 zł j a miałam strasznie słabe paznokcie po tipsach i hybrydzie.
Tam jest instrukcja jak ten lakier powinno się używać. Jednego dnia jedna warstwę drugiego dnia druga warstwę i trzeciego zmyć i od nowa nałożyć jedna warstwę. Super ten lakier po nim moje paznokcie odzyly po dwoch trzech tygodniach są teraz fajnie twarde i ładnie rosną.
Po tej kuracji nakładam se jedna warstwę pod kolorowy lakier.

Zaraz jadę do przedszkola konkurs Dzisiaj dzieci mają. Wierszyka musieli się nauczyć :)

Miłego dzionka :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ahhh zapomniałam zdjęcie wstawic tego lakieru
On jest jeszcze w takim innym opakowaniu zapakowany :)

Załączniki

• 1426839623956.jpg
    1426839623956.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 44
Do góry