reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Piękny słoneczny dzień - dzieci od rana zamieszanie zrobiły z zaćmieniem ;) trzeba było szukac starych dyskietek, bo u nich w szkołąch obserwacje będa :)-Mały mnie ubawił od rana sie ze mną drocząc -Mamo ,pamiętaj ,że to nie pradawni bogowie się na Ciebie złoszczą,to zaćmienie ;)-oczywiście to tekst z "Pingwinów z Madagaskaru "
Czeka nas aktywnie/intensywny weekend-jedziemy do moich rodziców ...a tam dwie moje bratanice diabełki ;)
badania - w tym glukoza czeka mnie w przyszłym tygodniu-odwlekam juz jak mogę ...ale dłużej sie nie da ,bo za tydzień wizyta u gina
uciekam do roboty :)
miłego zaćmionego -oglądajcie ,bo następne za 11 lat

Ostatnia edycja:
reklama
Klaudia to teraz na kolejne pobrania bez kolejki bo musisz mieć o konkretnej godzinie. Pamiętaj tez żebyś nie chodziła na żadne spacery pomiędzy bo to fałszuje wynik.

Ja tylko poczujesz ze robi Ci sie słabo to idź do zabiegowego i sie połóż na leżance.
A zanim podała glukozę to zmierzyła Ci glukozę glukometrem?

Avalka polecam ten lakier z eveline jest do kupienia w rossmannie koszt około 10 zł j a miałam strasznie słabe paznokcie po tipsach i hybrydzie.
Tam jest instrukcja jak ten lakier powinno się używać. Jednego dnia jedna warstwę drugiego dnia druga warstwę i trzeciego zmyć i od nowa nałożyć jedna warstwę. Super ten lakier po nim moje paznokcie odzyly po dwoch trzech tygodniach są teraz fajnie twarde i ładnie rosną.
Po tej kuracji nakładam se jedna warstwę pod kolorowy lakier.

Zaraz jadę do przedszkola konkurs Dzisiaj dzieci mają. Wierszyka musieli się nauczyć :)

Miłego dzionka :D

Ostatnia edycja:
reklama
Ahhh zapomniałam zdjęcie wstawic tego lakieru
On jest jeszcze w takim innym opakowaniu zapakowany :)

Załączniki

• 1426839623956.jpg
    1426839623956.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 45
Do góry