reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Idź, nie marudź :) W inny dzień też ci się nie będzie chciało, a tak to będziesz mieć z głowy.

A z innej beczki - planujecie jakąś sesję ciążowo-brzuszkową? Bo ja się zastanawiam właśnie, zwłaszcza, że mam dwóch kolegów, którzy są fotografami więc pewnie jakoś majątku nie wydam na to... Mało robimy sami zdjęć, takich brzuszkowych to mam zaledwie kilka, chciałabym żeby była jakaś pamiątka.

Idź, nie marudź :) W inny dzień też ci się nie będzie chciało, a tak to będziesz mieć z głowy.

A z innej beczki - planujecie jakąś sesję ciążowo-brzuszkową? Bo ja się zastanawiam właśnie, zwłaszcza, że mam dwóch kolegów, którzy są fotografami więc pewnie jakoś majątku nie wydam na to... Mało robimy sami zdjęć, takich brzuszkowych to mam zaledwie kilka, chciałabym żeby była jakaś pamiątka.

Chyba tak zrobie i bedzie z glowy :) ale chora jestem na sama mysl :/

Jestem już '' zwarta '' i gotowa. Wczorajszy dzień, istne nieporozumienie. Poł wieczora chodziłam zapuchnięta i płakałam po kątach, Tomek naszczeście wyrozumialy dlatego obeszło się bez kłótni. Dziś powinno być lepiej bo mam troche rzeczy do załatwienia, nie będę siedzieć w domu i myśleć. Pobudka o 6, odprawiłam Tomka do pracy ( wspólnego śniadanka ) i zaraz sama zaczynam szykować siebie. :)

Co do malowania paznokci.. próbowałam sama je malować ale niestety daru nie mam i zawsze okropnie to wyglądało dlatego od 2 lat robie pazury na rękach i w okresie wiosenno letnim robie hybryde na stopy ( która jest idealnym rozwiązaniem bo trzyma się dość długo, tak jak Thriade pisała - całe lato można w jednych prześmigać :) ) Pobuszuje jeszcze troche po necie i uciekam się szykować. buziaki :*

Witajcie dziewczyny w dniu powitania wiosny i zacmieniu słońca....

Ja glukoze mam w czwartek....dwie godziny siedzenia,dobrze,że w świetnym towarzystwie.....

Ja nie planuje sesji brzuszkowej,w poprzednich nie miałam....

reklama
Witam sie,
okrutnie mnie dziś plecy bolą, chyba źle spałam nieprzykryta i coś mnie w lędźwiach boli. Miałam dziś plan roślinkami się zająć swoimi a nie wiem czy dam rade.
Tak Was czytam o paznokciach i szczerze zazdroszcze.... Mi po każdym lakierze paznokcie padają dosłownie :/ Łamią się i rozdwajają. Nie wiem jakby było z hybrydą bo nie próbowałam, może warto zaryzykować. Niestety póki co maluje pazury tylko na jakieś wyjścia, nigdy na co dzień. No z nóżkami mogę zaszaleć bardziej i latem to lubie :)
Czuje ze cieżki dzień mnie czeka :( Ale Wam miłego oczywiście :)

Do góry