reklama
Witam
ja po wizycie...Filip juz ma gdzies zdrowie mamusi i nie dal sobie posluchac serduszka tak uciekal ze chyba z 15 min szukala go a jak znalazla to po sekundzie uciekał...napoczatku to napedzil stracha....ponadto wod za duzo mam dlaej byc na lekach i liczyc ruchy i za dwa tyg kontrola....oczywiscie 30 nie moge bo mlody ma wizyte wiec musze iść w czwartek....a szkoda choc to tylko 3 dni róznicy....i badanko na glukoze mam teraz zrobic....
ide was poczytac
ja po wizycie...Filip juz ma gdzies zdrowie mamusi i nie dal sobie posluchac serduszka tak uciekal ze chyba z 15 min szukala go a jak znalazla to po sekundzie uciekał...napoczatku to napedzil stracha....ponadto wod za duzo mam dlaej byc na lekach i liczyc ruchy i za dwa tyg kontrola....oczywiscie 30 nie moge bo mlody ma wizyte wiec musze iść w czwartek....a szkoda choc to tylko 3 dni róznicy....i badanko na glukoze mam teraz zrobic....
ide was poczytac
Ja też p wizycie klarka ma się dobrze, waży już 494g... wszystko poza tym w normie, termin z usg przyspieszył i pokrył sie idealnie z terminem z om, wcześniej był o ok tydzień później. Też dostałam skierowanie na glukozę, a na spinanie brzucha nospa doraźnie i leżenie.
szyjka długa na prawie 5cm
ja też na obiadek dojadam wczorajsze jedzenie tylko ziemniaczki do ugotowania
szyjka długa na prawie 5cm
ja też na obiadek dojadam wczorajsze jedzenie tylko ziemniaczki do ugotowania
gratuluje wizyt :-)
ja dzisiaj również byłam.. miałam nadzieję że dowiem się kto mieszka w moim brzusku ale dzidzia położona pośladkowo i nic nie widać.. pewnie rodzicom chce prezent zrobić:-) maluszek już waży 620g :-)
po za tym od początku ciąży 4kg na plusie..
ja dzisiaj również byłam.. miałam nadzieję że dowiem się kto mieszka w moim brzusku ale dzidzia położona pośladkowo i nic nie widać.. pewnie rodzicom chce prezent zrobić:-) maluszek już waży 620g :-)
po za tym od początku ciąży 4kg na plusie..
reklama