reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Martyska - a nie próbowałaś przez neta zamówić -ja czesto zamawiam na doz.pl

słońce wreszcie wyszło ...a ja bym mogła spać i spać ....
na obiad pulpety ,ryż i buraczki -Olga prawie jak u CIebie ;)

reklama
Witam

ja po wizycie...Filip juz ma gdzies zdrowie mamusi i nie dal sobie posluchac serduszka tak uciekal ze chyba z 15 min szukala go a jak znalazla to po sekundzie uciekał...napoczatku to napedzil stracha....ponadto wod za duzo mam dlaej byc na lekach i liczyc ruchy i za dwa tyg kontrola....oczywiscie 30 nie moge bo mlody ma wizyte wiec musze iść w czwartek....a szkoda choc to tylko 3 dni róznicy....i badanko na glukoze mam teraz zrobic....

ide was poczytac

Ja też p wizycie :) klarka ma się dobrze, waży już 494g... wszystko poza tym w normie, termin z usg przyspieszył i pokrył sie idealnie z terminem z om, wcześniej był o ok tydzień później. Też dostałam skierowanie na glukozę, a na spinanie brzucha nospa doraźnie i leżenie.
szyjka długa na prawie 5cm :)

ja też na obiadek dojadam wczorajsze jedzenie tylko ziemniaczki do ugotowania :)

gratuluje wizyt :-)
ja dzisiaj również byłam.. miałam nadzieję że dowiem się kto mieszka w moim brzusku ale dzidzia położona pośladkowo i nic nie widać.. pewnie rodzicom chce prezent zrobić:-) maluszek już waży 620g :-)
po za tym od początku ciąży 4kg na plusie..

a ja dzis mialam kasze z mięskiem i buraczkami

Gratuluje dziewczyny wizyt

A powiedzcie mi orientujecie sie ile czeka sie na wynik z glukozy

Kunda ja na glukozie bylam o 8 (10 drugie pobranie krwi) a wynik mialam w rece juz tego samego dnia po 15 wiec wszystko zalezy od labolatorium

reklama
Do góry