reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Martyska - a nie próbowałaś przez neta zamówić -ja czesto zamawiam na doz.pl

słońce wreszcie wyszło ...a ja bym mogła spać i spać ....
na obiad pulpety ,ryż i buraczki -Olga prawie jak u CIebie ;)

reklama
Witam

ja po wizycie...Filip juz ma gdzies zdrowie mamusi i nie dal sobie posluchac serduszka tak uciekal ze chyba z 15 min szukala go a jak znalazla to po sekundzie uciekał...napoczatku to napedzil stracha....ponadto wod za duzo mam dlaej byc na lekach i liczyc ruchy i za dwa tyg kontrola....oczywiscie 30 nie moge bo mlody ma wizyte wiec musze iść w czwartek....a szkoda choc to tylko 3 dni róznicy....i badanko na glukoze mam teraz zrobic....

ide was poczytac

Ja też p wizycie :) klarka ma się dobrze, waży już 494g... wszystko poza tym w normie, termin z usg przyspieszył i pokrył sie idealnie z terminem z om, wcześniej był o ok tydzień później. Też dostałam skierowanie na glukozę, a na spinanie brzucha nospa doraźnie i leżenie.
szyjka długa na prawie 5cm :)

ja też na obiadek dojadam wczorajsze jedzenie tylko ziemniaczki do ugotowania :)

gratuluje wizyt :-)
ja dzisiaj również byłam.. miałam nadzieję że dowiem się kto mieszka w moim brzusku ale dzidzia położona pośladkowo i nic nie widać.. pewnie rodzicom chce prezent zrobić:-) maluszek już waży 620g :-)
po za tym od początku ciąży 4kg na plusie..

a ja dzis mialam kasze z mięskiem i buraczkami

Gratuluje dziewczyny wizyt

A powiedzcie mi orientujecie sie ile czeka sie na wynik z glukozy

Kunda ja na glukozie bylam o 8 (10 drugie pobranie krwi) a wynik mialam w rece juz tego samego dnia po 15 wiec wszystko zalezy od labolatorium

reklama
Do góry