reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Nikita,moje rozstępy tez na samym początku były takie ciemniejsze,a dopiero później zbladly.

Witaj kropka,zapraszam do rozmów.

Martyska,czym faszerowalas ziemniaki? Do folii?

Thriade, musisz być ekspertem od dań z ryżu i makaronu,podrzuc nam tutaj ciekawe przepisy.....

reklama
Enter moje ziemniaki :
Polędwica sopocka pokrojona w kostkę ( tylko taka już w plasterkach ) i podsmazona z cebulką- zalewam to śmietaną 18, podgotowuje to lekko, wciskam tam dwa ząbki czosnku i dodaje jeszcze ziemniaki ( wydrazone środki z tych które będę nadziewac ) i ser. Wszystko gotuje do momentu aż ser się rozpuści. I gotowe farsz do ziemniaków i do piekarnika na 25 min ':)

Robiłam też wersje z pieczarkami ale już dziś nie chciało mi się gnać do sklepu :D

Ostatnia edycja:
Thriade, moje rozstepy ciążowe jak sie pojawiły były ciemne, czerwono-fioletowe. Białe zrobily sie dopiero po długim czasie, to te Twoje może jeszcze zbledną.
Ehh.. czyli pewnie już mam je od jakiegoś czasu i nie zauważyłam :(
Thriade dobra jesteś, rozumiem, że mąż gotuje albo dowożą jedzonko:-)

Nikita,moje rozstępy tez na samym początku były takie ciemniejsze,a dopiero później zbladly.

Witaj kropka,zapraszam do rozmów.

Martyska,czym faszerowalas ziemniaki? Do folii?

Thriade, musisz być ekspertem od dań z ryżu i makaronu,podrzuc nam tutaj ciekawe przepisy.....
Heh :) Ja po prostu nie gotuję, mój mąż też nie :) Na codzień obiady jemy w pracy (wracamy ok 18, 19 z pracy więc gotowanie odpada), a w weekendy, albo u rodziców, albo szlajamy się po knajpach, albo zamawiamy :) Bardzo rzadko coś gotuję, już naprawdę muszę mieć za dużo czasu (np. jak byłam na zwolnieniu tydzień to sobie zrobiłam jakiś makaron z pomidorami itp).. Mam plan zacząć gotować jak będę na L4 juz tym dłuższym no bo nie będę przecież codziennie zamawiać żarcia :) No i chcę dziecku gotować ofkors.

A tak w ogóle posiew moczu wyszedł mi jałowy :) więc super! Nie wiem kurde jak to możliwe, że w ogólnym badaniu wyszły te bakterie.. myślę, że próbkę pobrałam dobrze.. może zabrudziłam jakoś palcami brzegi pojemnika??? Albo za długo pojemnik trzymałam w domu przed oddaniem do laboratorium (czytałam, że powinno się oddać do 2h, ew. trzymać 2h w lodówce)...

Ostatnia edycja:
a ja rozbita po fatalnej nocy ...cos się chyba działo w pogodzie bo tętno mi skakało i oddychac nie mogłam -koszmar....

chłopaki już w placówkach ,M w pracy -ja mogę chwilke poleżeć i do klejenia zaproszeń komunijnych ....
pranie puszczone ,śniadanie zjedzone,obiad wymyślony -chwila wolnego
dobrze ,że chociaż pogoda słoneczna
miłego dnia kobitki

reklama
ja juz nawet w sklepie po pieczywo bylam bo m ma dnowki, a chlopaki dzis zaczynaja rekolekcje wiec troszke luzu

Klara to ty masz jeszcze komunie w tym roku?

Do góry