reklama
Witam wszystkie lipcowe mamy,
Dołączyłam właśnie do forum, miło mi będzie dołączyć do tej grupy, bo również spodziewam się malucha na samym początku lipca. Pozdrawiam!
witaj :-)
napisz nam coś więcej o sobie, skąd jesteś czy znasz płeć dzidziusia..
No to trochę lipa.. A nie zwalniają się terminy jakoś dzień przed, czy w dzień wizyty? Ja jak patrzę w system medicover, to praktycznie do każdego lekarza takiego "popularnego" terminy oczekiwania są miesieczne, ale w dzień wizyt zawsze coś się zwalnia. Albo zagadaj, że może z wynikami tylko na szybką konsultację podlecisz w nastepnym tygodniu na koniec jego dnia pracy?ale jestem zła na siebie! odkładałam badanie krwi i moczu, bo miałam inne sprawy na głowie i stwierdziłam, że pójdę dzień przez wizytą, to akurat wyniki będą na następny dzień. no i oczywiście dziś jak głupia zjadłam śniadanie... i dopiero mnie olśniło, że powinnam być na czczo /: mogę iść jutro rano, ale wyniki nie będą gotowe na wizytę /: czeka mnie pogadanka od ginekologa q; może uda się przełożyć wizytę na środę albo czwartek, ale wątpię, bo u niego na miesiąc wcześniej się wizyty rezerwuje...
Ja dalej tylko +2, a brzuch mi wywaliło już. No ale postanowiłam się tym nie przejmować. Każdy przybiera we własnym tempie.dziewczyny, przecież to normalne, że się tyje, to nie jest powód do dołowania się!
u mnie bodajże +7, ale nie stresuje mnie to, mimo że i tak przed ciążą byłam okrąglejsza (;
znalazłam coś takiego:
Wstyd? No proszę Cię, ja w życiu nie ugotowałam obiadu składającego się z czegoś innego niż ryż czy makaron. A i to zdarzyło się może z 10 razy w życiu Ziemniaka moja kuchnia jeszcze nie widziałaWstyd się przyznać, ale placki ziemniaczane robiłam dzisiaj po raz pierwszy w życiu, muszę przyznać że wyszły smaczniutkie:-)
Ja kurde się podłamałam, bo smaruję się różnymi balsami i faktycznie na biuście czy na brzuszku nie mam rozstępów, ale wczoraj zauważyłam je po obu stronach na biodrach Tam jakoś dokładnie się nie smarowałam, tak trochę maźnęłam to tu to tam Na razie są takie białe, świeże, więc mam nadzieję, że jakoś się ich pozbędę.. ehhh
klaudia81.81
Fanka BB :)
ale jestem zła na siebie! odkładałam badanie krwi i moczu, bo miałam inne sprawy na głowie i stwierdziłam, że pójdę dzień przez wizytą, to akurat wyniki będą na następny dzień. no i oczywiście dziś jak głupia zjadłam śniadanie... i dopiero mnie olśniło, że powinnam być na czczo /: mogę iść jutro rano, ale wyniki nie będą gotowe na wizytę /: czeka mnie pogadanka od ginekologa q; może uda się przełożyć wizytę na środę albo czwartek, ale wątpię, bo u niego na miesiąc wcześniej się wizyty rezerwuje...
A na ktora masz wizyte? Bo u nas w Luxmedzie wyniki sa tego samego dnia po poludniu
angi-wawa1988
Ha mam juz rzeczy po Oliwi ha jutro po robie aukcje jesli bede na siłach :-)
martyska1223
Nasze brzuszki zadowolone bo do rosołku zrobiłam jeszcze ziemniaki faszerowane zapiekne w piekarniku )
Wszystko zjedzone, teraz odpoczywamy.. ja jeszcze musze skoczyć do pracy zawieść l4 i do sklepu po produkty na jutrzejsze pierogi..
Wszystko zjedzone, teraz odpoczywamy.. ja jeszcze musze skoczyć do pracy zawieść l4 i do sklepu po produkty na jutrzejsze pierogi..
madziuuula87
ja też wyniki w luxmedzie odbieram już po 15 tego samego dnia a może udasz roztrzepaną przed ginem że zapomniałaś wziąć tych wyników i wpadniesz w tygodniu na minutę tylko pokazać albo telefonicznie przekażesz.............
u nas dziś cały dzień świeciło słoneczko wybraliśmy się na spacer przed zachodem słońca jak już tak nie wiało jak w dzień i aż mnie tyłek i uda bolą normalnie kondycja u mnie leży
a na plusie mam 5,5 kg dziś na wadze 64,4 według kalkulatora z aplikacji moja ciąża.pl mam lekką niedowagę haha koń by się uśmiał
u nas dziś cały dzień świeciło słoneczko wybraliśmy się na spacer przed zachodem słońca jak już tak nie wiało jak w dzień i aż mnie tyłek i uda bolą normalnie kondycja u mnie leży
a na plusie mam 5,5 kg dziś na wadze 64,4 według kalkulatora z aplikacji moja ciąża.pl mam lekką niedowagę haha koń by się uśmiał
klaudia81.81
ja też wyniki w luxmedzie odbieram już po 15 tego samego dnia a może udasz roztrzepaną przed ginem że zapomniałaś wziąć tych wyników i wpadniesz w tygodniu na minutę tylko pokazać albo telefonicznie przekażesz.............
Haha mam ta sama aplikacje i wiecznie mam lekka niedowage a juz + 6
reklama