reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Elo w ten faktycznie senny dzień... ja i tak z Wiki w domu siedzę, bo do wtorku ma zakaz wychodzenia... szalejemy już z nudów....

Trzymam kciukasy za jutrzejsze wizyty, ja mam we wtorek - już się nie mogę doczekać żeby poopodglądać Weronike :)

My dzisiaj poszliśmy na spacer nad Wisłę, ale niestety mimo słoneczka było dość zimno :( Potem pyszny obiad i deserek w jednej z naszych ulubionych restauracji i relaks w domu przed telewizorem... Teraz wycisnęłam soczek pomarańczowo-kiwiowo:)-gruszkowy i czas na internet:) Ehhhh nie chcę, żeby był jutro poniedziałek :(

Hej
Jakoś ostatnio weny nie mam na bb...
tak mnie ostatnio bolała głowa i kręgosłup, ze prawie zęby zagryzałam i dziwie sie, że je jeszcze mam... :-(
w sobotę w desperacji pojechaliśmy na basen, wiem, ze mam niepolecany ale trudno zaryzykowałam. I o niebo lepiej mięśnie przy ramionach puściły, tylko ból zatok został.
Dziś chillout-owy dzień i u nas było piękne słońce pół dnia ale zawsze cos :-)
posegregowałam ciuszki po Matim i mam ich sporo, także dokupię kilka sztuk i higieniczne rzeczy.

Mam pytanko czy macie jakis nalot na brodawkach cos typu pierwsze mleko? bo ja cos takiego zauważyłam :szok:

Michalina zdrówka moc dla córci oby juz zdrówko dopisywało.

Michalina super, że do nas wróciłaś. Zdrówka dla Wiki.

kati83 ja nie mam nic na brodawkach, ale mi się nawet przy karmieniu rza∂ko coś wydostawało :)

U mnie też juz jest siara, zbiera się w szczelinach sutków i twardnieje. W pierwszej ciąży też pojawiła mi się tak wcześnie, po porodzie mleka miałam tyle że spokojnie wykarmiłabym dwa maluchy.

reklama
Nikita84 nie wiem czy to wcześnie, chyba raczej normalnie. U mnie po porodzie przez cc pokarm pojawił sie po 3 dniach, potem nie było wiele lepiej, właściwie od początku musiałam dokarmiać butelka bo mała płakała bo glodna była. Karmienie zakończyłam po 2 miesiącach. Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej.

Do góry